Ивайло Мишев: Доколкото знам, задълженията на ЦСКА към НАП са 9 млн. и 960 хил. лева

При положение че влезе синдик, той трябва да реши кои задължения са реални и кои - не, коментира един от лидерите на "ЦСКА Завинаги"

Ивайло Мишев: Доколкото знам, задълженията на ЦСКА към НАП са 9 млн. и 960 хил. лева
"Доколкото знам, задълженията на ЦСКА към НАП са 9 млн. и 960 хил. лева. Това бе преди месец. Държавата нищо не може да направи. Тя би трябвало да си събере парите", заяви една от основните движещи сили в сдружението "ЦСКА Завинаги" – архитект Ивайло Мишев,.

Феновете на ЦСКА вече също могат да помагат за това тази сума да се изплати като превеждат пари директно към НАП от името на ЦСКА.

"След 20 дни трябва да има официално откриване на трите нови игрища пред стадион "Българска армия". Ние сме в тесни контакти с новото ръководство. Положението е доста тежко - казвам го като фен. Ивайло Манджуков пое тежък кръст, заедно с г-н Георгиев. Проблем на отбора е липсата на информация за задълженията към клуба. Има и други отбори, като Ливърпул, които преди време играеха с проблеми, но сега са добре. При положение че влезе синдик, той трябва реши кои задължения са реални и кои - не. Трябва да е ясно колко задължения има този отбор", заяви още архитект Ивайло Мишев, който бе гост днес в Актуално студио "Дерби".

"В момента тече конкурс за нов вид на самата Борисова градина. Стадион "Българска армия" е част от този парк. На 4 май приключва този конкурс. На територията на стадиона няма право да се изгражда нищо, което е извън пределите на съоръжението. Стадионът може да се ремонтира в рамките на съществуващата рамка. Може да бъде прибран стадион - така както е в Англия. На мястото на сегашните каси и фен магазин може да се изгради една двуетажна сграда - изключително модерен фен магазин, заедно с каси и кафене, които да обслужват не само привържениците на ЦСКА, но и хората, които посещават Борисовата градина. Базата в Панчарево е в трагично състояние. Но там може да се направят доста неща за децата - три игрища, медицински център. В момента ЦСКА не се знае какви дългове има и към кого. Когато това стане ясно, тогава вече ще се начертаят мерки за заздравяването на клуба. Никой няма да инвестира на сляпо при нас", завърши Мишев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки