Валентин Илиев под въпрос за срещата с Берое

Галчев наказан за двубоя под Аязмото в петък

Валентин Илиев под въпрос за срещата с Берое

Капитанът на ЦСКА Ва­лентин Илиев може да про­пусне гостуването на Берое в петък. Двубоят под Аязмо­то е със стартов час 18:00. Днес Илиев ще мине през ядрено-магнитен резонанс, тъй като е получил болки в десния глезен по време на мача с Литекс.

Бранителят направи шпагат при центриране на Асприя, след който се преви на терена. Въпреки силните болки Илиев стисна зъби и доигра срещата. Състояние­то му обаче е притеснило щаба, поради което Вальо ще мине изследвания днес, пише в. "Тема Спорт".

Илиев доскоро лекуваше травма именно в десния гле­зен, като той бе аут от терените за близо 6 месеца. Нова продължителна конту­зия почти сигурно ще прину­ди защитника да сложи край на кариерата си през лято­то, когато изтича дого­ворът му с ЦСКА. Той може да стане спортен дирек­тор, каквото е желанието на Ивайло Манджуков и Мил­ко Георгиев.

В същото време стана яс­но, че състезателните пра­ва на Борис Галчев ще бъдат спрени за 1 мач. Халфът си изкара пети жълт картон в двубоя с Литекс и ще получи наказание от СТК към БФС.

За сметка на това в игра за ЦСКА след санкция от 2 срещи ще се завърне Сънди и именно нигериецът се очак­ва да замести Галчев в сре­дата на терена. Негов партньор най-вероятно ще е Витанов, което би било трети пореден мач като титуляр за юношата.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки