Фенклубът на Марек свали доверието си от Иво Паргов

"Обидно ми е от тази декларация, но не съм човек, който хвърля бялата кърпа при появил се проблем", контрира изпълнителният директор на тима

Фенклубът на Марек свали доверието си от Иво Паргов

От фенклуба на Марек изля­зоха с официална декларация след заседанието си в неделя вечерта. Чрез нея те обявиха, че свалят доверието си от изпълнителния директор Иво Паргов и треньора на вратари­те Даниел Белчев. В написано­то те обвиняват бившия напа­дател в "грубо и надменно от­ношение към футболистите". Според привържениците силни­ят човек на "Бончук" е обиждал и унижавал играчите и е поста­вял ултиматум за заплатите им. Имало и тотална липса на комуникация между него и състезателите. Бившият вра­тар Даниел Белчев пък е обявен за некомпетентен и по думи­те на феновете е проявявал своеволие, като е взимал едно­лични решения за освобождава­нето на футболисти, които не е съгласувал с целия треньорски щаб. Дупнишките фенове оба­че застават твърдо зад фут­болистите на клуба и техния наставник Тенчо Тенев.

Изпълнителният директор на Марек Иво Паргов сподели пред "Тема Спорт", че е обиден от декларацията, но няма да се откаже да работи в името на клуба.

"Напоследък е модерно да се пишат декларации. Аз тръгнах с Марек от селската група през В и Б, за да стигнем до елита. Само аз си знам какви унижения съм търпял, за да намеря сред­ства и отборът да върви нап­ред. Резултатите, които съм постигнал през последните 4 години, говорят достатъчно за мен и моята работа, футбо­листите и треньорът заста­наха зад мен, което означава, че написаното е невярно и умишлено изкривено. Обидно ми е от тази декларация, но не съм човек, който хвърля бялата кърпа при появил се проблем. Няма да се откажа да работя и защитавам позициите си и те­зи на Марек", каза Паргов.
 

Сензациите в пресата: Левски взе стръв за голова акула

И още: "Литекс се интересува от Даксон", "Фамилия взе властта в Марек", "Лудогорец ударил Валенсия за Лукоки", "Лудогорец сложи 500 хил. евро цена на Хамза"

БФС припомни: ЦСКА и Локо (Сф) могат да играят само при аматьорите

Лицензионната процедура за професионалните лиги приключи, пишат от централата

Тенчо Тенев: В Марек има лов на вещици

Феновете да не забравят, че Паргов качи отбора в А група, припомни треньорът

Жребият за А и Б група на 30 юни

Отбо­рите в елита ще играят по 4 мача по­между си в 36 кръга, като няма да има плейофи

В Дупница искат оставки заради Марек

Фенклубът на привържениците на Марек разпространи декларация във връзка с отказа на Лицензионната комисия към БФС да издаде национален лиценз на Марек.

А група на минус с 60 млн. лева

Според отчетите в Лицензионната комисия Локо (Сф) е на печалба с близо 1 млн. лева

Феновете на Марек с призив за спасението на клуба

"Всички ни боли, че бъдещето на отбора е неясно", пишат запалянковците

А група в топ 7 на манипулираните първенства

Родният елит се нарежда до шампионатите на Албания, Кипър, Малта, Черна гора, Канада и Индонезия

Много шум за нищо: БФС ще обяви решението за лицензите на ЦСКА и Локо (Сф) в понеделник

Тайното заседание на Апелативната комисия не реши сагата с лицензите на ЦСКА, Локо (Сф), Марек и Хасково

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки