Сензациите в пресата: Томов завлякъл 40 бона заплати на Чочев

Реваншът за Купата между Локомотив (Пд) и Черно море под върпос заради съдийски такси

Сензациите в пресата: Томов завлякъл 40 бона заплати на Чочев

Сензациите в родната спортна преса на 28 април, вторник, 2015 г.:

Меридиан мач: Томов завлякъл 40 бона заплати на Чочев

Вместо да постъпят по сметката на преми­налия в Палермо Ивайло Чочев, 40 бо­на негови заплати са отишли в „Лира Ин­вестмънт". Това е компанията, в която един от собственици­те е Александър То­мов. „Меридиан Мач" научи, че този гаф е станал миналата сед­мица, когато са били правени належащите плащания по лиценза. Новите собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев не са имали време за про­верка и са се доверили на списъка със сметки, предоставен им от старото ръководство. Там срещу името на Ивайло Чочев е била посочена сметка, която се оказала обаче собственост на „Лира Инвестмънт”.

Историята лъснала след като националът се обадил в клуба и попитал къде са му парите, при положе­ние, че няколко дни по-рано бил известен от новата власт за из­вършено плащане.

Ивайло Манджуков разпоредил оттук на­татък при всяко едно плащане да се извър­шва щателна провер­ка на сметката.Вчера наш репортер на опи­та да се свърже с Александър Томов за коментар, но и трите му телефона бяха изк­лючени.



Меридиан мач:  Реваншът за Купата под въпрос заради съдийски такси

Ръководството на Локо (Пд) е в шах защото няма необхо­димите пари за съ­дийските такси за ре­ванша с Черно море. За срещата днес са необходими 3600 ле­ва. От клуба се кълнат, че вероятността срещата да не се със­тои по тази причина, е нищожна.

От спортно-техни­ческия щаб на „черно-белите" умуват дали да заложат на футболисти, които по-рядко попадат в стартовата 11-ка. От­делно от това настав­никът на пловдивчани Христо Колев разпо­лага едва с четирима защитници, които на 100% ще са карето в отбрана.

Венелин Филипов, Игнат Дишлиев и Ра­дослав Димитров са контузените, а Янко Сандански е наказан. Така в ариергарда от дясно наляво ще зас­танат юношата Хрис­то Стамов, Алексан­дър Горанов, Мартин Сечков и Здравко Илиев. Нападателят Йоахим Ласиман е с проблеми в коляното и може да не бъде рискувано с включва­нето му при титуля­рите.

В събота Локо (Пд) играе срещу Славия в борбата за оцеляване и Бащата ще мисли до последно дали да даде почивка на Мар­тин Камбуров, Спас Делев, Бирсент Карагерен и Ванчо Трая­нов.



Меридиан мач: Ботев задържа чуждестранните звезди

Големите звезди в Ботев Адам Стахо­вяк и Томаш Иршак все пак може да ос­танат в клуба, нау­чи „Меридиан Мач". Човека-компютър Иван Йотков е говорил с чужденците за евентуално преподписване на договорите им. Споразумението е било дължимите им пари да бъдат разс­рочени. Както е из­вестно, чужденците в момента прибират по 3000 евро, което е таванът на запла­тите, а разликата от възнаграждението им ще им бъде пла­тена в бъдеще.

Адам и Томаш са се съгласили да подпишат нови договори с Ботев при по-ниски заплати. След преговорите между администра­тивния директор Иван Йотков и две­те звезди, е догово­рено май месец ос­новните футболис­ти от състава на Петър Пенчев, да си стиснат ръцете с шефа. Така, ако Стаховяк и Иршак се споразумеят за по-ниски възнаг­раждения, всеки ме­сец те ще получават бонуси от старите им заплати.

Новите шефове се опитват бързо да решават проблеми­те на старото ръко­водство, като и всички други с из­тичащи контракти Пламен Николов, Мариян Огнянов и Иван Цветков, са готови да сложат подписа си за про­дължаване на кари­ерата си при „ка­нарчетата".



Тема Спорт: Лудогорец прати скаути в Южна Америка

Разградчани са изпратили свой човек на скаутска мисия в Южна Америка, разбра "Те­ма Спорт". Той трябва да се увери в качествата на някол­ко футболисти, които вече са направили впечатление на клуба. Както е известно, пре­ди време стана ясно, че разг­радчани имат намерение да привлекат колумбийски полу­защитник, който се подвиза­ваме елита на Аржентина.

Досега от влизането си в А група Лудогорец е привлякъл няколко играчи директно от Южна Америка. Това са бра­зилците Марселиньо, Жуниор Кишада, Гилерме Шоко и Вандерсон, колумбиецът Себастиян Ернандес, който сега е под наем в Черно море, и Франко Бано. Последният обаче не остави никаква сле­да в клуба и бързо бе освобо­ден.

Другите играчи, които също са от тази част на све­та, но вече бяха играли в Европа, преди да дойдат в Разг­рад, са Жуниор Кайсара, Браян Ангуло и бившият нападател на ЦСКА Мишел Платини.

Трябва да се отбележи, че от 2011 година насам във все­ки летен трансферен прозо­рец Лудогорец е привличал поне по един бразилец. Любо­питно е дали тази законо­мерност ще продължи и сега.
 

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки