В Русия: Гришо и Маша разделени

Григор Димитров бе набеден за крадец от фен

В Русия: Гришо и Маша разделени
Гришо и Маша са разделени, алармираха в Русия. Новината съоб­щи телевизионният ка­нал "Мир 24". Тя обаче се върти от няколко дни в различни тенис сайто­ве със съмнителна ин­формация. Двамата се били разбрали времен­но да стоят далеч един от друг, за да могат да се концентрират върху кариерите си. Мария иска­ла на всяка цена да спе­чели "Ролан Гарос" за втора поредна година. От началото на 2015 г. изявите им са неубеди­телни. Шарапова загуби още първите си мачове на последните два тур­нира, в които участва.

Представянето на Ди­митров също е колебли­во. Българинът, който през тази седмица ще участва в надпреварата в Истанбул, има 12 по­беди и 7 загуби. Въз­можно е двамата наис­тина да са си дали почивка.

В същото време фенове изпищяха от нашето момче. Привърженик е поискал автограф от Ди­митров след тренировка му с Роджър федерер. Хасковлията уважил фена, но забравил да му върне флумастера. Ядосаният привърженик на­писа в "Туитър". "Григор ми открадна флумасте­ра. Искам си го обратно. Нарочно ще дойда на ня­кой негов мач да си го искам", написа човече­цът.

В същото време в Турция се впечатлиха от книгите, които Димит­ров чете. Преди време той бе публикувал сним­ка как разлиства "40 правила на любовта". В южната ни съседка са горди, тъй като авторка­та Елиф Шафак е туркиня. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки