Поморие се настройва за общоградски футболен празник

На стадиона ще приветстват промоцията на местния клуб в „Б” група

Поморие се настройва за общоградски футболен празник

За общоградски празник се настройва Поморие в събота, 16 май. Поводът е футболен. На стадиона ще приветстват промоцията на местния клуб в „Б” група.

От 18.00 ч. в събота е мачът от 32-рия кръг на Югоизточна „В” група на „Поморие” срещу „Тунджа” /Яб/. Само точка е необходима на домакините, за да узаконят изкачването си в по-горния ешелон и на теория, и на практика.

Възпитаниците на старши треньора Малин Орачев обаче са мотивирани да зарадват феновете си с убедителна победа. При успех в мисията, в който никой не се съмнява, след края на срещата председателят на Зоналния съвет на БФС-Пловдив Димитър Енчев ще връчи на отбора купата като първенец в дивизията.

Както вече информирахме, ръководството на ОФК „Поморие” организира на мача в събота томбола с 10 големи награди с марката „Givova”. Тегленето на имената на печелившите ще стане на почивката между двете полувремена. Входът на стадиона ще бъде свободен, а на влизане зрителите ще получават флаери с номера за участие в томболата.

Наградите включват спортно яке, ветровка, два официални футболни екипа, маратонки, официален и тренировъчен анцуг, две футболни топки и спортен сак.

Три кръга преди края „Поморие” оглавява класирането с актив от 64 точки след 20 победи, 4 равенства и 3 загуби при голова разлика 56:14. Най-близкият преследвач  „Гигант” /Съединение/ е втори в таблицата с 55 точки.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки