Левски в очакване на допълнителните билети за финала

"Сините" информират, че са отправили официална молба до ПФЛ

Левски в очакване на допълнителните билети за финала

Ръководството на Левски официално е поискало допълнителна бройка билети за финала за Купата на България срещу Черно море. Двубоят е на 30 май от 20 ч на стадион "Лазур" в Бургас. "Сините" пуснаха 7500 билета, които бяха изчерпани за един ден. Това принуди ръководството на "сините" да подаде молба за преразглеждане на квотите. От "Герена" са уверени, че ще получат поне още 2500 пропуска, като веднага ще ги пуснат на "Герена" и чрез Националния клуб на привържениците. 

Съобщението на Левски от днес, 18 май:

Уважаеми Левскари,

Във връзка с големия интерес към футболната среща за Финала на турнира „Купа България“, която ще се проведе на 30 май 2015 г., от 20.00 часа,  на стадион „Лазур“ в гр. Бургас, Ви информираме, че сме отправили официално запитване с молба към организатора на мача - Българска Професионална Футболна Лига (БПФЛ), за допълнително количество билети, които да пуснем в продажба на касите на стадион „Георги Аспарухов“.

Веднага, след като получим полагащите ни се билетите, същите ще се продават на касите на стадион „Георги Аспарухов“ на ул. „Тодорини кукли“ и чрез Националния клуб на привържениците (НКП).

Благодаря Ви, за подкрепата и интереса и се извиняваме за причиненото Ви неудобство, като Ви уверяваме, че сме направили всичко, за да осигурим възможност на всеки привърженик на клуба, да подкрепи любимия си отбор!

За допълнителна информация, следете сайта на клуба: 
www.levski.bg

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки