Иво Тонев: Колкото изкарваме, толкова ще харчим

„Много е вероятно до края на септември Сектор "А" да бъде готов да посреща фенове"

Иво Тонев: Колкото изкарваме, толкова ще харчим

„Опитваме се да поемем път на сериозна финансова дисциплина.“

Това сподели председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев.

„Към днешна дата водим преговори с три фирми за спонсорство”, посочи той.

„Мисля, че това, че ще вземем лиценз стана ясно още миналата седмица. Ще получим лиценз и за Европа. Това бяхме поставили като цел на Управителния съвет. В началото на януари оповестихме дълговете, от които зависеше дали ще получим лиценз тогава бяха 1 700 000 лева.”

„Сега сумата е малко над 200 000 лева. До края май имаме да платим 134 000 лева. От които 80 000 лева имаме осигурени до момента и ни остават около 50 000 лева. Подписани са споразумения и ние ги спазваме коректно. Не очаквам никакви проблеми и мисля, че ние сме от изрядните клубове за лиценз в Европа.”

„Искам да благодаря на Националния фенклуб и на Тръст Синя България, защото заедно с тях започнахме инициативата „Левски е твой“. Считам, че Левски е момента е доста по-добре от това, което бе през януари, независимо, че дължим още пари и заплати на първия отбор. Благодаря и феновете и за декларацията, която пуснаха вчера, в която призоваха за участие в кампанията „Левски е твой“. И аз призовавам да се участва. Много важно е и за Левски и за нас като ръководство да показваме, че сме коректни и това, което сме постигнали като споразумения го спазваме“, допълни Тонев в ефира на „Дарик”.

„Казах и на последната пресконференция, че бюджетът на Левски от тук насетне ще се формира на база приходи, а не разходи. Колкото изкарваме, толкова ще харчим.“

„Изминалата седмица имахме разговори с играчи, чиито договори изтичат. Спортно-технически нещата са в ръцете на Георги Иванов и Стойчо Стоев. Мисля, че ще се справят и ще се вмъкнат във финансовите параметри.”

„Уплашен не съм бил, бях притеснен, когато видях какви са нещата в началото на година. Но със задружни сили успяхме да се справим и клубът изглежда по различен начин. Но ние имаме още задължения към НАП и моята цел е до три години да ги погасим. За сега, каквото си бяхме поставили цел в началото на годината, го постигнахме. Идваха възрастни хора, които даряваха по 10 лева, казваха, че нямат пари да купят акции, но искат да помогнат. Благодарност и към всички служители в Левски, които толкова време не получаваха заплати. Дадохме по две възнаграждения и искаме идния месец да се разплатим с всички.“

За ремонта на ст. "Георги Аспарухов":

„Много е вероятно до края на септември Сектор А да бъде готов да посреща фенове. Ако съумеем да поставим и козирка обаче, може да се забавим малко заради това. Козирката се поставя с много големи кранове и скеле пред трибуните. Така че, докато се поставя тя, трибуната ще е неизползваема. Не мога да кажа, дали ще започне строителство на Сектор Б. След като завършим Сектор А, искам да кажа някои неща, защото много се изговори в предишните месеци. Ние трябва да подходим много внимателно по отношение на строителството на другите сектори."

За финала за Купата на България с Черно море:

„Много е важна тази Купа и този финал, дори в емоционален аспект за Левски като клуб и за феновете. Финалът си е финал, но каквото и да стане, Левски трябва да продължи да се развива и да не задлъжнява към никого.“

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки