Шеф в Ботев (Враца): Воден е разговор с колумбийски нападател, но нищо не е 100% сигурно (аудио)

Новакът уточнява полета до Бразилия

Шеф в Ботев (Враца): Воден е разговор с колумбийски нападател, но нищо не е 100% сигурно (аудио)
Изпълнителният директор на Ботев (Враца) Пламен Николов призна, че клубът преговаря с колумбийски голаджия, но засега „на този етап няма нищо на 100% сигурно”.
 
Президентът на Ботев (Bpаца) Чавдар Атанасов предизвика истинска истерия в града, след като обяви, че новакът в „А" група ще привлече колумбийски голаджия. Атанасов не разкри името на латиноамериканеца, но призна, че става дума за голмайстора на венецуелското първенство, който през последния сезон е отбелязал 10 гола. Според справка в Интернет има двама колумбийски нападатели, които играят във Венецуела и разполагат с подобен актив. Това са Джонатан Копете от Замора и Вилмар Хил от Монагас. Твърде вероятно е да става дума за Вилмар, който за 32 мача е отбелязал 19 попадения.  
 
„Не мога да го потвърдя или да го отрека, защото има един воден разговор, но засега на този етап няма нищо на 100% сигурно”, каза Николов пред Novsport.com.
 
Ботев (Враца) започна подготовката с 14 нови футболисти: Любомир Цеков, Благой Наков, Калоян Стоянов, Симеон Мечев, Бранимир Костадинов, Руслан Йончев, Емил Мартинов, Алексей Степанов, Николай Маринов, Ивайло Соколов, Симеон Ганчев, Ерай Салиф, Борис Петков и Камен Каменов. По решение на ръководството с отбора се разделят деветима от игралите в "Б" група. Отборът напускат вратарят Цанков, защитниците Борисов и Антов, халфовете Николов, Байрактаров, Хаджиниколов и нападателите Михайлов и Емил Манолов, както и преминалият в Левски Симеон Райков.
 
Групата на тима ще бъде редуцирана още повече, съобщи Николов.
 
„До тренировката вечерта ще има някаква яснота, защото ние утре заминаваме на лагер в Тетевен и ще се редуцира групата, ще се намали до една определена бройка, която вече ще позволи по-сериозни занимания на отбора.”
 
„Към 8 часа вечерта ще има яснота кои ще се качат на лагер.”
 
Единствената неяснота около подготовката е кога ще бъде пътуването до Бразилия. Както е известно президентът на страната на кафето Дилма Русев е настояла да се знае, че има български корени и фондация под нейния патронаж ще се постарае български футболен клуб да вземе участие в голям турнир в столицата на Бразилия между 10 и 17 юли.
 
Именно Ботев (Враца) ще пътува до южноамериканската страна за втория етап от своята подготовка. Засега за врачани са договорени контроли срещу не особено популярните Тресе и Гама, както и с още един тим.
 
Утре новакът на „А” група заминава на лагер в Тетевен, където ще изиграе три контроли - на 2 юли срещу местния Олимпик, на 6 юли със Спортист Своге и на 9 юли срещу Видима-Раковски.  
 

Пламен Николов говори и за ремонтните дейности на стадион „Христо Ботев”, за да може съоръжението да получи лиценз. Какво каза шефът на врачани, може да чуете в прикачения звуков файл! 

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки