Иво Тренчев: Всеки футболист в Пирин заслужава уважение

Деветдесет минути делят "орлетата" от завръщане в А ФГ

Иво Тренчев: Всеки футболист в Пирин заслужава уважение

Старши треньорът на ОФК Пирин Иво Тренчев поиска днес думата пред официалния сайт на клуба, чрез който специалистът пожела да коментира няколко актуални теми около отбора. Той е категоричен, че в никакъв случай непопадащите в групата за мачове състезатели, които и да са те, не се влагат достатъчно в тренировка. „В групата и в титулярния състав попадат тези, които са подготвени най-добре“, категоричен бе треньорът. 

 

„Всеки един футболист в Пирин заслужава уважение и в никакъв случаи не трябва да се омаловажава труда им, но в крайна сметка групата за мача е от 18, от които 11 титуляри и винаги ще има оставени извън тази формация“. 

 

Тренчев отправи и апел към привържениците на клуба, да подкрепят максимално любимците си в събота, в мача срещу ФК Бургас. 

 

Футболистите на ОФК Пирин ще излязат в първо тренировъчно занимание днес, само пет дни преди последния и съдбовен мач за орлетата. Деветдесет минути делят зелените от завръщане в А ФГ, точно 4 години след като бяха изхвърлени от там заради задължения към НАП.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки