Аниете: Предстои един от най-важните моменти в кариерата ми

"Благодаря на треньора, че ми даде възможност да съм първи в тази листа", каза авторът на 14 гола в "А" група този сезон

Аниете: Предстои един от най-важните моменти в кариерата ми

Звездата на Левски Антонио Аниете остана изключително доволен от факта, че вече е лидер в голмайсторската листа на А група. Това стана факт, след като наниза два бързи гола в мрежата на Марек и изпревари Мартин Камбуров на върха. Испанецът вече е с 14 гола, а таранът на Локо Пловдив е с 13. 


"Много съм щастлив, благодаря на треньора, че ми даде възможност да съм първи в тази листа. Това ме радва изключително много, че съм лидер в класацията. Благодаря на всички за това."

"Публиката, отношението ѝ към мен, любовта ѝ, са една от основните причини да съм лидер в голмайсторската листа. Няма как да не им благодаря", сподели Аниете.

Той влезе на терена в 58-ата минута и не беше пожален от наставника Стойчо Стоев, въпреки че след само четири дни на "сините" им предстои финал за Купата на България с Черно море в Бургас. Испанецът можеше да получи контузия, но се опази.

"Най-добрият начин един футболист да не получи контузия, е да не мисли за това. Постоянното участие те пази от травми, просто трябва да си внимателен. И все пак, аз влязох с едно усещане, че трябва да съм по-внимателен", сподели още Аниете.

Накрая той сподели очакванията си за предстоящия мач с Черно море, както и за бъдещето му, тъй като договорът му с Левски изтича в края на месеца. 

"Много пъти говорих вече за бъдещето си, не е сега моментът пак да се повтарям. Само искам да благодаря за всичко на привържениците, те са основната причина за головете ми. Не искам да пропусна и съотборниците си, които също са много важни с пасовете и играта си." 

"Много важен мач ни предстои, това е един от най-важните моменти в моята кариера, все пак е финал. Със сигурност трябва и да завършим добре сезона, защото публиката ни го заслужава, виждам че са гладни за успехи", завърши Аниете. 
Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки