Любимата на Хонас Гутиерес е фенка на Ривър Плейт (СНИМКИ)

Алехандра Малиети е завършила право и журналистика

Любимата на Хонас Гутиерес е фенка на Ривър Плейт (СНИМКИ)
„Ти си моят герой!". Това написа ар­жентинската ма­некенка Алеханд­ра Малиети в неделя следобед. Няколко ча­са по-рано любимият ѝ мъж Хонас Гутиерес бе вкарал много ва­жен гол за своя Нюкасъл при победата с 2:0 над Уест Хем, която остави „свраките" в елита на английския футбол.

Алехандра е една от най-популяр­ните манекенки в ро­дината си. През пос­ледната година, най-тежка в живота на Гутиерес, тя е била не­отлъчно до него. Хонас имаше рак на тестисите и след като се из­лекува преди време, не пропусна да изрази признателност към Малиети, която му е помагала през това време.

„Благо­даря ти за подкрепата и за това, че си така­ва, каква­то си. Възхища­вам ти се. Скоро ще се видим. Липсваш ми. Ти си моят живот", на­писа Хонас преди из­вестно време.

Алехандра е била рекламно лице на раз­лични артикули, като най-впечатляващи са фотосесиите ѝ за марки бельо.

Тя обаче има свои клубни пристрастия. И те са свързани с родината ѝ. И по-точно с един от двата мест­ни гранда - Ривър Плейт. Алехандра неведнъж се е сни­мала с фланелка на „милионерите", а и не пропуска да надъха футболистите със съобщения в со­циалните мрежи, особено око­ло дерби­тата с Бока Хуниорс. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки