Локо (Пд) и Ботев (Пд) в спор за купа „Хеброс бус” на детски футболен турнир в Калояново

Непримиримите вечни съперници ФК „Локомотив 1926” (Пд) и ФК „Ботев” (Пд) ще продължат своя спор този уикенд на стадиона в Калояново, където ще се проведе областният футболен турнир за купа „Хеброс бус” за деца, родени през 2003 година

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в спор за купа „Хеброс бус” на детски футболен турнир в Калояново
Непримиримите вечни съперници ФК „Локомотив 1926” (Пд) и ФК „Ботев” (Пд) ще продължат своя спор този уикенд на стадиона в Калояново, където ще се проведе областният футболен турнир за купа „Хеброс бус” за деца, родени през 2003 година. Негови съорганизатори са Асоциацията на българските футболисти и Зоналният съвет на БФС-Пловдив, а в надпреварата ще вземат участие 8 отбора от региона, които ще изиграят по 3 мача за разпределение на местата от първо до осмо. „Черно-белите” и „жълто-черните” могат да се срещнат най-рано в неделя, тъй като са в различни потоци на схемата.
 
Турнирът ще бъде открит в събота от 9.00 часа с мача „Локомотив 1926” (Пд) – „Гигант” (Съединение), като победителят от него ще срещне по-добрия измежду съставите на ФК „Спартак С-94” (Пд) и „Космос” (село Богданица). Другите четвъртфинални двойки са „Ботев” (Пд) – „Левски” (Карлово) и „Марица” (Пд) – ФК „Калояново”, като победителите продължават битката за медалите в топ 4, а загубилите ще играят за разпределение на местата от пето до осмо. Надпреварата продължава в неделя от 9 часа, като финалът за излъчване на новия носител на купа „Хеброс бус” ще започне от 11.15 часа. От 12.30 часа започва церемонията по награждаването, като всички отбори ще получен футболни екипи, топки и индивидуални призове, осигурени от организаторите и спонсора на турнира в лицето на най-големия български автобусен превозвач.


Мачовете ще се играят на стадиона в Калояново в 2 полувремена по 20 минути с почивка от 5 минути между тях, а всеки отбор ще бъде съставен от 11 играчи. Този уикенд ще се проведе третото издание на турнира „Хеброс бус”, като предишният през 2014 г. бе за деца от набор-2002 и бе спечелен от „Локомотив 1926” след победа с 1:0 на финала над „Кършиака” (Пд), но в отсъствието на „канарчетата” от „Ботев”.  Тогава навръх 1 юни домакините от ФК „Калояново” надиграха в малкия финал за третото място „гладиаторите” от „Спартак С-94” (Пд) с 6:4 след дузпи и 2:2 в редовното време.   

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки