Стойчо Стоев избра 21 играчи за финала след 60-минутен видеоразбор

Роман Прохазка попадна в групата, след като направи пълна пълноценна тренировка за седмицата, но е под въпрос до последно

Стойчо Стоев избра 21 играчи за финала след 60-минутен видеоразбор
Отборът на Левски проведе последно занимание на стадион "Георги Аспарухов" преди заминаването на лагер преди финала за Купата на България срещу Черно море на стадион "Лазур" в Бургас. "Сините" излязоха за своето занимание в 19:00 часа след 60 минутен видеоразбор.

Първа пълноценна тренировка за седмицата направи Роман Прохазка, който до този момент се готвеше индивидуално във фитнеса на "Герена". Словакът се включи в днешната сесия, която започна с кондиционни натоварвания, които преляха в упражнения в квадрат за точност на паса, бързина в отиграванията и атака на противниковия играч.

Треньорският щаб даде своите наставления за поведението на играчите във фаза защита и атака, а в края бяха отработени и различни статични положения. В петък сутрин тимът заминава за лагер преди мача с Черно море.

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев определи група от 21 футболисти, които да отпътуват за Бургас за предстоящия финал.

Ето и пълния списък:

Вратари: Боян Йоргачевич, Пламен Илиев;

Защитници: Аймен Белаид, Мики Орачев, Борислав Стойчев, Веселин Минев, Емил Нину, Александър Александров;

Полузащитници и нападатели: Либан Абди, Луис Педро, Владимир Гаджев, Стефан Велев, Мигел Бедоя, Роман Прохазка, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Божидар Краев, Владислав Мисяк, Антонио Аниете, Илия Димитров, Валери Домовчийски. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки