Спас Делев: Приключих с Локо (Пловдив)

Само ни залъгват с обещания, нямам намерение да се връщам на 5 юни, обяви нападателят

Спас Делев: Приключих с Локо (Пловдив)
Треньорът на Локо (Пловдив) Христо Колев-Бащата няма да може да разчи­та на един от основните футболисти, които искаше да задържи за следващия се­зон. Нападателят Спас Делев не възнамерява повече да облича черно-бялата фланел­ка. Бързоногото крило изропта срещу новите обещания, които бяха дадени на играчи­те през тази седмица от но­вото ръководството.

"Положението е много тежко, а ние се уморихме да проявяваме разбиране. За кой ли път ни викат и само ни залъгват с обещания. Щели да ни изплатят всичко, щели да ни вдигнат заплатите. Не виждам как ще стане. Изобщо не мисля да се връщам на 5 юни, приключих с Локомотив. Пожелавам им късмет за в бъдеще, аз ще си търся щастие­то на друго място", разкри Делев пред plovdiv24.

Интерес към него има от някол­ко тима от България. Самият играч иска да продължи карие­рата си в чужбина, като вече е оторизирал няколко мениджъри да му търсят отбор навън.

Делев бе един от 12-те футболисти, които настав­никът на смърфовете искаше да задържи на всяка цена в тима. Сред тях са още Камбуров, Скорчев, Кики, Витанов, Фили­пов, Бурабия, Ласиман, Сандански, Карагарен, Ванчо Траянов и Радослав Димитров.

Според запознати бившият футбо­лист на ЦСКА няма да е един­ственият, който няма да се яви на 5 юни, за да продължи договора си с Локомотив Пловдив. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки