Черноморец (Поморие) взе на проби юношата на Левски Спас Байрактаров

Треньорът Неделчо Матушев лично поканил играча на проби

Черноморец (Поморие) взе на проби юношата на Левски Спас Байрактаров

Юношата на Левски и бивш играч на Ботев (Враца) Спас Байрактаров пристигна на проби в Черноморец (Поморие). Халфът идва по покана на новия старши треньор на поморийци Неделчо Матушев, който търси футболист с качествата на напусналия в посока Локомотив (София) Любомир Божинов. Поморийци продължават подготовката си при домашни условия, а единствен с проблеми е халфът Георги Костадинов. 

Полузащитникът има леки болки, след като игра в контролата на мъжкия отбор на Черноморец (Бургас), но до няколко дни отново ще започне работа на пълни обороти. Все още не е ясно дали Костадинов ще играе дори едно полувреме в контролата със Спартак 1918 (Варна) през уикенда. 

От утре към отбора трябва да се присъедини нападателят Васил Калоянов, който беше на проби в казахстанския Шахтьор (Караганда), но треньорите там не му предложиха договор. Ако остане в Поморие, Калоянов ще бъде твърд титуляр в атаката на тима. Матушев пък заяви, че е впечатлен от лявото крило Илиян Шерденов. 

Според специалиста, момчето може да постигне доста, ако се работи правилно в тактическо отношение с него. Вече са уточнени и всички контроли на Черноморец (Поморие) до началото на есенния дял на първенството. След мача със Спартак 1918 (Варна) са фиксирани проверки с Ботев (Гълъбово), Черноморец (Бургас), Розова долина (Казанлък), два пъти със Созопол, както и още една накрая със варненските "соколи". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки