Домовчийски: Истината е, че ми се играеше още за Левски

"Не съжалявам за нищо през сезона, освен че не успяхме да бием на финала. За какво друго да ме е яд?", каза нападателят

Домовчийски: Истината е, че ми се играеше още за Левски

Нападателят Валери Домовчийски призна, че е искал да остане на "Герена" и през следващата кампания. 29-годишният футболист се завърна в родния си клуб преди година и нарави не лош сезон, като реализира 10 попадения в 29 срещи.

 

"Истината е, че ми се играеше още за Левски. Аз очаквах да остана, тъй като имам клауза в договора за откупуване, която е доста висока. Затова мислех, че ще ме задържат. Иначе се разделихме по взаимно съгласие. Причината, за да се стигне дотук, е финансова. Както знаете, клубът свива бюджета за заплати. С Георги Иванов имах чисто приятелски разговор, след който решихме да се стигне до това решение. Благодарен съм, че ме пускат да си търся нов отбор. Има няколко запитвания към мен, нито едно не е от България. Да се надяваме, че ще се получат нещата за чужбина", обясни Домовчийски пред "Тема Спорт".

 

Той изрази разочарованието си от изпуснатата купа срещу Черно море. "Не съжалявам за нищо през сезона, освен че не успяхме да бием на финала. За какво друго да ме е яд? Имахме доста пикове и спадове, нов и стар треньор и накрая за жалост не завършихме както трябва. Всички искахме да триумфираме и да зарадваме привържениците. Не знам къде са били тези възможности пред мен във финала, не успях да вкарам, но какво да се прави", каза още таранът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки