Петев уверен: Ще повторим играта от мача с Италия

Трябва да променим две неща, за да спечелим, посочи националният селекционер на малтийска земя

Петев уверен: Ще повторим играта от мача с Италия
Селекционерът на българския национален отбор Ивайло Петев е уверен, че футболистите му ще покажат добрата игра от мача с Италия (2:2) и ще стигнат до победата при гостуването на Малта в европейска квалификация в петък от 20:45 в Ла Валета.

"Кое ми дава самочувствие преди мача, въпреки равенството с Малта в София? Играта от мача с Италия ще се повтори и утре, сигурен съм, без да подценявам противника. Вярвам и именно това ми дава оптимизъм, а на нас ни трябват само трите точки и сме длъжни да се представим подобаващо. Нямам представа как ще играе Малта и не вярвам да изневери на стила си от последните години. Ние трябва да сме по-добри и да спечелим. Относно това дали ще играме с двама нападатели - ще видите утре", коментира Петев на своята пресконференция на малтийска земя.

Според него „лъвовете” трябва да променят две, но много съществени неща в играта си, за да не се повтаря срамния резултат от контролата с Турция (0:4).

"Настроението е добро. Дали ще има промени, ще се види утре - все пак имаме още една тренировка. Не искам да избързваме. Георги Миланов е добре, но утре ще видим дали да ще играе. Нямам притеснение след загубата с Турция и очаквам да играем добре, като единственото, което ме интересува са трите точки. Има малко умора, но така е и за противника. Утре трябва да сме мобилизирани и да спечелим двубоя. Трябва да променим две неща. Първо ситуациите пред противниковата врата да ги реализираме. Второ - да намалим ситуациите пред нашата, защото допуснахме леки голове. Сигурен съм, че сме си взели поука от двубоя в Истанбул и ще сме още по-внимателни и концентрирани и пред нашата и пред противниковата врата", обясни Петев. 
Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки