Лечков за ЦСКА: Не е необходим Изпълком, комисиите взеха компетентни решения

Вицепрезидентът на БФС намекна, че А група ще е без ЦСКА и Локо (Сф) през новия сезон

Лечков за ЦСКА: Не е необходим Изпълком, комисиите взеха компетентни решения
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира по много интересен начин горещата тема около ЦСКА. Той смята, че няма нужда от свикване на Изпълком, защото комисиите към БФС са взели компетентни решения. Така Лечков намекна, че ЦСКА и Локо (Сф) едва ли ще играят в А група.

„Не е необходимо да има Изпълком към днешна дата. Не мога да ви кажа за ЦСКА. Комисиите взеха достатъчно компетентно решение. В понеделник трябва да излезе програмата (за А група)”, заяви Лечков в Малта след победата на националите с 1:0 в европейска квалификация.

Вторият човек в БФС остана доволен от победата и увеличилите се шансове за класиране на Евро 2016 във Франция.

„Щом е победа... важни са трите точки. С оглед на това, което стана на другите стадиони, още сме в играта. Важен е резултатът, следващият мач трябва да си извадим поуките. Затворен мач беше, пак и времето влияеше. Можеше и по-добре. Винаги си казвам мнението, това не е критика. Аз съм доволен от мача и от играта. Победите носят настроение, било то и срещу Малта. Имаме шансове, Италия не е перфектна, нито Хърватска са перфектни. Можехме да ги победим Италия в София”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки