Tодор Киселичков ще се върне начело на Черноморец

Очаква се Киселичков да започне втория си период начело на акулите на 23 юни

Tодор Киселичков ще се върне начело на Черноморец

Бившият полузащитник Тодор Киселичков по всичко личи, че ще води Черноморец (Бургас) през новия сезон в Югоизточната В група. Очаква се Киселичков да започне втория си период начело на акулите на 23 юни, когато е насрочена Общинска сесия за бъдещето на клуба. На въпросната сесия ще бъде утвърден и новото клубно ръководство, като трябва да стане и новият изпълнителен директор. Вариантите за момента са два- бившият треньор на вратарите Еролин Кючуков и фаворитът на феновете и на Сдружението Бъдеще за Черноморец Мирослав Йорданов. 

Преди всичко обаче трябва да бъде освободен от отговорност досегашният такъв Пламен Киряков, който все още официално управлява клуба тъй като нито е подал писмена оставка, нито е освободен от длъжност. Очаква се асистент на Киселичков да бъде Владимир Вълчев, досега старши треньор на юношите (младша възраст) до 17 години.

 Има вариант в щаба да остане и Станимир Димитров, който помагаше на досегашния старши треньор Неделчо Матушев. Йордан Господинов, досегашен вратар на Локомотив (Пловдив), ще бъде треньор на вратарите. Друг бивш футболист на Нефтохимик- Благомир Митрев, ще бъде директор на школата. За да не изчезне обаче съвсем черноморското в Черноморец, феновете ще настояват всички треньори на подрастващите да бъдат свързани със синия клуб. Петър и Пламен Младенови, които работят с най-малките, остават на работа в клуба. 

Още поне двама нови специалисти ще поемат нови отбори. Досегашният шеф на школата Николай Кръстев пък в последния си ден от работата преди да замине за Благоевград, свика родителска среща. Той запозна родителите на децата със състоянието в клуба и бъдещето на детско-юношеската школа. Кръстев обеща да следи какво се случва в Бургас и работата на Благомир Митрев. Той е спокоен, че оставя детско-юношеската школа в сигурни ръце.

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки