Октопода пусна пипала към зайче на "Плейбой" (СНИМКИ)

45-годишният Фаустино Асприля е оплел 20 години по-младата красавица, която грее и от страниците на "Плейбой"

Октопода пусна пипала към зайче на "Плейбой" (СНИМКИ)
45-годишната колумбийс­ка футболна легенда Фаустино Асприля, из­вестен в родината си с прякора Октопода, е оплел в пипалата си апетитната Ната­лия Монтенегро. Пищната красави­ца, която е с две де­сетилетия по-млада от бившия нападател на Парма и Нюкасъл, е популярен модел в Колумбия. На някол­ко пъти е красила страниците на дузи­на списания, сред които и мъжката биб­лия „Плейбой".

Двойката се запоз­нава преди около две години, когато двамата започват да си разменят съобщения онлайн. Асприля забелязва снимки на Наталия в социални­те мрежи, където ху­бавицата не се притеснява да демонст­рира извивките си.

Въпреки модните ангажименти на брю­нетката, двамата чес­то пътуват заедно, тъй като бившият национал на Колумбия е канен да гостува в различни футболни програми по света.

„Наталия със си­гурност попадна сред най-красивите ми попадения", признава някогаш­ният голаджия, кой­то в началото на годината призна, че е трябвало да напусне родината си, след ка­то той и семейството му са били заплаш­вани.

„Преди мен бе зап­лашвано моето се­мейство, баща ми, моите сестри. Аз бях принуден да напусна родния си град през задната врата".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки