Майсторско реми между футболните отбори на МФ и депутати

Мачът завърши с 6 гола, но без победител

Майсторско реми между футболните отбори на МФ и депутати

Очакваният с голям интерес футболен двубой между Министерството на финансите и сборния тим от депутати и приятели приключи с тактическо реми 3:3. В този мач поредният звезден гост в отбора на МФ беше легендарният вратар от недалечното минало Пламен Николов-Пинко. Финансистите играха в състав Кирил Евтимов-капитан, Велин Пеев, Асен Захариев, Найден Личев и Ивайло Ашков. В сборния отбор на народните представители бяха синята емблема Христо Йовов-Бижутера, Димитър Делчев-капитан, Мартин Димитров, Костадин Марков, Димитър Танев и Кольо Колев.

Футболистите от МФ стартираха по-концентрирано и не след дълго имаха своите шансове чрез Евтимов и Личев да открият резултата, но вратарят Марков прояви завиден рефлекс и неутрализира опасностите пред своята врата. Главно чрез Йовов и Делчев сборният тим на депутатите разиграваше топката в своята половина и изчакваше всяка моментна грешка на противниците си, за да стартира устремна атака. Защитата на МФ, в лицето на Ашков, Личев и Захариев, парираше всеки опит на Мартин Димитров, Костадин Марков и компания за атака, затова резултатът дълго време се запази 0:0.

Към края на първата част, след две поредни греди на Евтимов и Пеев, най-накрая падна и първият гол в мача. Голът вдъхнови финансистите и след пет минути беше отбелязано и второто им попадение.

Видимо обзет от желание да се върне в играта сборният отбор тръгна находчиво и ударно още в първите секунди на втората част. Чрез Мартин Димитров и Димитър Делчев отборът атакува мощно и принудиха финансистите да се окупират около наказателното си поле. Последва канонада от удари към вратата на 4-кратния вратар номер 1 на България, но Пламен Николов се справи блестящо при топовните изстрели на Христо Йовов, Димитър Танев и сие. Все пак тоталната преса даде резултат и след солова акция на Мартин Димитров топката попадна в Кольо Колев, който майсторски отбеляза за 1:2. Последваха равностойни минути в мача, но в крайна сметка гол отбеляза сборният отбор. След тази преса тимът на МФ реагира професионално и още при следващата атака си върна преимуществото. Прехвърлящ пас на Велин Пеев намери непокрит Асен Захариев, който с воле отбеляза първия си гол с екипа на МФ. Това попадение накара депутатския отбор да се открие в търсене на изравняването, като по този начин финансистите имаха шанс да решат мача. В крайна сметка седем минути преди края на мача, отново чрез пробив на Христо Йовов и последвало разбъркване, капитанът на сборния тим успя да преодолее вратата на Пламен Николов. В оставащите минути и двата отбора търсеха сигурността и пробваха с удари от средно разстояние да се поздравят с успеха, но решителните намеси на Пламен Николов, допринесоха крайният резултат да остане 3:3.

За играч на мача единодушно беше избран Пламен Николов-Пинко, който и като гост на тима на МФ, показа класата на бивш национал.

Статистика:

За МФ – Велин Пеев, Найден Личев и Асен Захариев – 1 гол

За сборен отбор – Кольо Колев, Мартин Димитров, Димитър Делчев – 1 гол

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки