Шарапова яхна 375 кoня в Лондон (СНИМКИ)

Маша върти рекламни обиколки с нов модел

Шарапова яхна 375 кoня в Лондон (СНИМКИ)

Мария Шарапова яхна 375 коня из Лондон зад волана на новия и най-мощен досега модел на Porsche Boxster Spyder. Четири дни преди първия сервис в основната схема на „Уимбълдън“ приятелката на Григор Димитров блесна в изискан секси тоалет в рекламната акция на германския автомобилен производител.

За целта рускинята се появи в комплекса на Porsche в тузарския квартал „Мейфеър“ и завъртя няколко кръгчета с новата спортна кола. Естествено, гостите зяпаха повече тенисистката, отколкото двуместното кабрио с мек покрив и със стартова цена 80 000 евро. Шарапова обаче шофираше предпазливо, а след задължителната си програма зад волана се остави да бъде повозена.

Причината е прозаична. Световната номер четири в тениса не се чувства комфортно в кола с ръчна скоростна кутия, а новият Boxster - като класически роудстър - се предлага само с такава. Идеята е шофьорът да се наслади максимално на превключването на предавките и да експлоатира безмилостно потентния 6-цилиндров двигател с обем 3,8 л и мощност 375 конски сили, който изстрелва колата от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди и развива 290 км/ч.



Шарапова обаче не е по високите скорости. Тя е споделяла, че предпочита Григор Димитров да я вози. А когато кара сама, се движи спокойно и не пришпорва 440-те коня на специалното си бяло Porsche Panamera GTS с автоматични скорости. След рекламната акция в „Мейфеър“ рускинята се отправи към „Кенсингтън“ за галавечерта на тенисистите преди стартиращия в понеделник турнир „Уимбълдън“. Там Шарапова се появи с още по-ефектна и още по-къса рокля и стъпила върху по-високи токчета.



Бледорозовият тоалет е от най-новата колекция на „Валентино“. Дълги крака в ослепителна синя рокля показа и хубавата сръбкиня Ана Иванович, която се появи заедно с приятеля си - футболната звезда Бастиан Швайнщайгер от„Байерн“. Докато Шарапова не бе забелязана в компанията на Григор Димитров.
 

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки