Дончо Донев: Очакванията за реваншите са големи

ТВ+ с още топ мачове от Лига Европа и Шампионска лига

Дончо Донев: Очакванията за реваншите са големи
Мениджърът на Локомотив (София) и президент на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев коментира в обзорното спортно
предаване „Спорт+” представянето на Локо (София), Левски и Литекс в квалификационните кръгове на Лига Европа до момента.
 
По отношение на собсвтения си отбор в ефира на ТВ+ Донев заяви, че при последната си среща с отбора на Шльонск (Вроцлав) отборът е показал воля за победа и качество на играта. „Късметът ни спохожда, защото Полша показа воля. Не играхме кой знае колко добре, но това са турнирни мачове и на този етап резултатът ни удовлетворява”, каза мениджърът на тийма. „Не искам да отличавам определени футболисти. Всеки по някакъв начин спомогна. В нито един от двубоите до момента Локо (София) не показа истинскито си лице. Познавахме
тактиките на поляците и не ни изненадаха с нещо особено. Мачът в София ще бъде труден и за нас, и за тях, но имаме шанс да минем този кръг”, категоричен бе Донев.
 
В средата на миналата седмица Левски би отбора на Спартак (Търнава) с 2:1 и зарадва „сините” фенове. „Непрежението ще отсъства във втория двубой и Левски ще покаже по-добрата си страна през втория мач. Шансовете на този отбор са съвсем реални. Защитата е слабата част на Левски. Мисля, че ръководството на отбора, обаче, работи в тази посока”, коментира Дончо Донев в студиото на „Спорт+”.
 
По отношение на факта, че днес ТВ+ ще предава пряко реванша Висла(Краков) – Литекс (Ловеч) от 21:30 часа, президентът на Асоциацията
на футболистите в България каза, че отборът на Литекс е показал най-добра и стойностна игра до момента. Той увери, че въпреки загубата, отборът няма от какво да се срамува от представянето си в Шампионска лига.
 
Коментарното студио преди двубоя започва в 21:00 часа, а гост на водещия Георги Филипов ще бъде селекционерът на младежкия ни национален отбор Михаил Мадански.
 
В четвъртък (4ти август), от 20:30 часа ТВ+ ще излъчи на живо реванша между Локомотив (София) и Шльонск (Вроцлав). Мачът също ще бъде придружен с коментарни студиа преди и след двубоя, а феновете ще тръпнат в очакване дали този път „железничарите” ще успеят да вкарат гол и да продължат напред в Лига Европа. 
Напрежение в Милан след фиаското в Рим

Фенове търсят сметка на играчите

ОБЗОР: Отново Леверкузен срещу Рома в полуфиналите на ЛЕ (ВИДЕО)

„Аспирините“ с нов рекорд - 44 мача без загуба след 1:1 в Лондон

Аталанта изхвърли Ливърпул и пренаписа историята си (ВИДЕО)

Салах вкара от дузпа единствения гол в Бергамо

Рома смачка Милан в Европа (ВИДЕО)

Леверкузен на пътя на "вълците" на полуфиналите

Гасперини за реванша с Ливърпул: Най-важният мач в историята

„Наясно сме, че няма да е лесно“, заяви треньорът на Аталанта

Еуфория в Рим! "Олимпико" разпродаден за Рома - Милан

"Вълците" на крачка от трети пореден полуфинал

ОБЗОР: Бенфика и Леверкузен с домакински успехи (ВИДЕО)

Резерви зарадваха "аспирините" - резултати от Лига Европа

Рома мечтае за трети пореден финал в Европа (ВИДЕО)

"Вълците" обезличиха Милан на "Сан Сиро"

Алонсо: Има време за Бундеслигата, мислим само за Уест Хем

Вижте какво заяви треньорът на „аспирините“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки