Новият треньор на ЦСКА: Казах на Вальо Илиев, че на този етап няма да разчитам на него (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Дано опитът ми от Миньор (Перник) ми помогне в ЦСКА”, каза Христо Янев

Новият треньор на ЦСКА: Казах на Вальо Илиев, че на този етап няма да разчитам на него (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новият старши треньор на ЦСКА Христо Янев обяви, че е разговарял по телефона с Валентин Илиев и му е казал, че на този етап няма да разчита на защитника. Янев подчерта, че това решение не е било взето лесно, но е съгласувано с останалите от екипа му.

 

„Аз говорих с Валентин Илиев по телефона и му казах, че няма да разчитам на него на този етап. Това решение е достатъчно трудно за мен. Познавам го, достоен човек е и е голяма фигура в ЦСКА. Плановете ни и вижданията ни за ЦСКА се разминават и няма как да работим заедно”, каза младият треньор, който бе представен начело на ЦСКА на пресконференция на стадион „Българска армия”.

 

„Щастлив съм, че съм назначен на тази позиция. Исам да благодаря на господин Ганчев и господин Инджов за възможността на тази млад възраст да стана треньор на ЦСКА. Ще бъда коректен към всички вас (журналистите). Може би в по-младите си години не съм бил достатъчно коректен. Ще държа на коректността”.

 

Христо Янев добави, че за момента е водил разговори само с български футболисти и подчерта, че целта пред целия спортно-технически щаб (Владимир Манчев, Ивайло Петров и Душко Томаш) на „червените” е да се върне ЦСКА в професионалния футбол.

 

„Спекулации не знам какви са излизали, но ще видите имената на футболистите още утре, когато се качим на лагер. Не съм говорил с Емил Гъргоров, нито с Тошко Янчев. Ще видите пълния списък с футболисти, когато се качим на лагер, за да не окаже, че някой от обявените не е дошъл. Водим преговори и с футболисти, които до края на седмицата трябва да дадат отговор. Ще направим всичко възможно да налагаме млади футболисти, въпреки че В група не е най-доброто място за това. Футболната действителност в България не е такава, каквато си я представяме".

 

Отборът на ЦСКА пътува утре аз Тетевен, където за момента са планирани контроли със Спартак (Плевен) и с Литекс, отборът, който ще играе във Б група.

 

„Дано опита, който съм придобил в Миньор, за 6 месеца да ми помогне. Аз съм човек, който се учи в движение, който е много амбициозен и наистина си мисля, че работата в Миньор ще ми помогне”, добави Янев.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки