Членът на Изпълкома Камен Костадинов: Дано някой да не се подиграе за пореден с надеждите на феновете на ЦСКА

Не мисля, че г-н Пеевски има нещо общо с Левски, той няма интерес към футбола, казва колегата му от ДПС

Членът на Изпълкома Камен Костадинов: Дано някой да не се подиграе за пореден с надеждите на феновете на ЦСКА
Членът на Изпълкома на БФС Камен Костадинов заяви, че мястото на ЦСКА е в елита на българския футбол, но в същото време е озадачен от рискования ход на Гриша Ганчев да се ангажира с клуб с дългове от над 30 млн. лева.

„За съжаление на ЦСКА им се случи да попаднат на няколко остапбендеровци в клуба и да го видим сега там, където не му е мястото – в аматьорския футбол”, коментира Костадинов.

Той се надява феновете на ЦСКА да не се окажат излъгани за пореден път и не знае как Ганчев смята да погасява дълговете на дружеството.

„Не знам как ще стане това покриване, за мен също е много интересно. Единственото, което искрено желая на феновете на ЦСКА – дано за пореден път някой да не се подиграе с техните надежди и техните очаквания”, сподели членът на Изпълкома пред bTV.

Костадинов, който е депутат от ДПС, е убеден, че неговият колега от парламентарната група Делян Пеевски няма участие в Левски, независимо че преди седмица Тодор Батков предостави безвъзмездно около 33% от своите акции на близкия до Пеевски адвокат Александър Ангелов.

„Никога не сме говорили за футбол и аз не мисля, че г-н Пеевски има интерес към футбола. Не мисля, че той има нещо общо с Левски”, категоричен е Камен Костадинов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки