Поне още двама елитни играчи идват в ЦСКА

"Армейците" чакат отговор от Владислав Романов до петък

Поне още двама елитни играчи идват в ЦСКА

ЦСКА далеч не е приключил с лятната си селекция. Армейците ще Вземат поне още двама, които през изминалия сезон са играли в А група, разбра "Тема Спорт". В момента "елитните" футболисти са десетима - Узунов от Хасково, Момчил Цветанов, Преслав Йорданов, Бранеков, Иво Иванов (Локо Сф), Галчев, Стоян Колев, Анатоли Господинов, Витанов и Долапчиев. Очаква се go края на този месец играчите на ЦСКА, които за последно са били в А група, да станат между 12 и 14, тоест поне още двама от елита ще се присъединят към лагера на тима в Тетевен или малко след неговия край. 

 

Армейците чакат отговор от крилото Владислав Романов до утре. 27-годишният юноша на ЦСКА за последно бе в Локо Сф. Той обаче има и други предложения и не е сигурно, че ще приеме да играе във В група. "В края на седмицата ще има яснота около мен. Друго не коментирам", лаконичен бе Романов.

 

ЦСКА иска и двама млади и много перспективни футболисти на Ботев Пловдив. Те обаче си имат договори и ще трябва да се преговаря за привличането им.

 

В същото време червените ангажираха голмайстора на втородивизионния Локо Мз - Николай Цветков по прякор Демона. 27-годишният видинчанин замина с отбора за Тетевен вчера. През изминалите два сезона той бе водеща фигура в Мездра. За последно игра в Б група, където реализира 13 гола в 28 мача и бе най-добрият футболист на Локо. Преди дни Цветков започна подготовка с Оборище Панагюрище, но след като е получил обаждане от ЦСКА, е напуснал новака в Б група. Николай Цветков-Демона действа основно като офанзивен халф, но може да играе и по двете крила. Юноша е на Балкан Ботевград, като е бил още в Дунав Рс, Спартак Пл, Спортист Св, Видима-Раковски, Бдин Видин и швейцарския Дардания Лозана.

 

Армейците взеха и десния бек Кирил Динчев. За последно той бе част от елитния македонски Пелистер Битоля. 26-годишният бранител е играл още за Литекс, Академик Сф и Ботев Bp. Динчев може да играе и в центъра на отбраната.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки