Етър тресна сърби

Етър взе хубава победа с 2:0 над сръбския Синджелич (Ниш), който завърши сезона на пето място в местната първа лига. Това бе и официално представяне на „виолетовите" преди новия сезон пред повече от 2000 зрители.

Етър тресна сърби

 

Етър взе хубава победа с 2:0 над сръбския Синджелич (Ниш), който завърши сезона на пето място в местната първа лига. Това бе и официално представяне на „виолетовите" преди новия сезон пред повече от 2000 зрители. В 14-ата минута след центриране на Генов от корнер Иордан Апостолов откри с глава. Най-опасното положение за гостите бе в 31-вата минута, когато удар на Анджелич беше спасен от Цанков. До почивката Етър натисна здраво и създаде четири положения, като удари на Ивайло Димитров и Генов бяха спасени от вратаря, а пробив на Джихад Кя-мил в пеналта завърши с изстрел до гредата. Гайдаров с параболичен удар в 61-вата минута принуди вратаря да вади в корнер, а Мариян Генов от чиста позиция можеше да удвои. Четири минути преди края след центриране на Генов от фаул защитникът Ивайло Русев със силен удар фиксира крайното 2:0. Двата клуба сключиха договор за партньорство и ще продължават с взаимни визити занапред.
 
Преди тази среща на „Ивайло" ветераните на Етър срещнаха националната формация на ветераните на Сърбия. Делегацията на гостите беше водена от вицепрезидента на футболния съюз Драган Джорджевич и от директора на сръбските национали ветерани Драголюб Гайевич. Гостите спечелиха с 2:1. Николай Съботинов откри за Етър в 4-тата минута, но след четвърт час игра Деян Тричкович изравни. В последната минута на полувремето, след пас отдясно, Зоран Радославлевич донесе победата. За домакините Бончо Генчев излезе сам срещу вратаря, но пропусна да изравни.

 

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки