Гонзо за селекцията: Не бързаме, за да не сбъркаме

Искаме да изградим отбор за 2-3 години, а не за 2-3 кръга, казва спортният директор

Гонзо за селекцията: Не бързаме, за да не сбъркаме
Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо отново потвърди, че очаква лятната селекция в отбора да се проточи, за да се намерят точните играчи, които да се съгласят да играят за малко пари на „Герена”.

„Искаме да бъдем прецизни, за да не правим грешки. При малките финанси, които предлагаме, е нормално да бъркаме. А ние не искаме да бъркаме, затова не бързаме. Искаме да изградим отбор за 2-3 години, а не за 2-3 кръга”, обясни Георги Иванов за предаването „Гол” на телевизия Bulgaria On Air.

Антонио Аниете изглежда затворена страница за Левски, но Гонзо заяви, че ако има и 1% шанс испанецът да се върне, то на „Герена” ще го приветстват с отворени обятия, но такъв шанс не съществува.

"За съжаление няма вариант за Аниете. И един процент да има, бих се опитал да го върна, но за съжаление не е вярно,че може да го върнем".

Към момента това лято Левски привлече Георги Костадинов, Денис Махмудов и Джереми де Ноойер, а кипърският халф Алекс Константиноу кара пробен период.

Гонзо потвърди трансфера на Костадинов и заяви, че кариерата на полузащитника върви нагоре след преминаването на "Герена".

„Подписахме с Георги Костадинов за две години. Смятам, че направихме добър трансфер, кариерата му върви във възходяща линия. Имам добър избор в средата на терена. Селекцията върви малко по-трудно, защото целта е в следващите 2-3 години този млад отбор да се надгражда“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки