„Червените” фенове: Елитът е там, където е ЦСКА (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Няма да ни липсва много вечното дерби, бихме ги много”, казаха те

„Червените” фенове: Елитът е там, където е ЦСКА (ВИДЕО+СНИМКИ)

Феновете на ЦСКА за пореден път изразиха подкрепата си към любимия отбор, въпреки че „армейците” ще играят през новия сезон във В група. Павел Маринов, който е говорител на „Фен клуб Сектор Г”, заяви, че всички стоят твърдо зад отбора и подкрепата ще се усилва повече и повече той подчерта, че елитът е там, където е ЦСКА.

 

„Сектор Г и всички други неорганизирани фенове на ЦСКА стоим твърдо зад отбора. Това си е нашият отбор, където и да играе. Ние сме си твърдо зад отбора както винаги е било, въпреки тези тежки мигове меко казано. Нямаше яснота какво ще става, но ние не се отказахме, защото това няма как да стане. Предстои същото – безгранична подкрепа до край на всеки мач. Това е нашата задача като фенове на този отбор. Подкрепата ще се усилва повече и повече. Елитът е там, където е ЦСКА! Ще е една екзотика, че ще играем във В група, ще има много фенове, които от чисто любопитство какво се случва във В група, ще подкрепят ЦСКА не само по стадионите”, каза Маринов.

 

„В организационен план феновете на ЦСКА няма да претърпим някаква загуба. Вече от 3-4 години се създава едно ядро, което подкрепя винаги ЦСКА и се познаваме. Ходили се в Румъния, Молдова, по села и по паланки. Сега ще се преброим, защото във В група ще се видят истинските фенове на отбора. Може би това изпадане ще повлияе положително”, добави Мартин Медаров, представител на „Офанзива”.

 

„Тежък момент, приели сме го, важното е, че отборът се запази. Не е важно дали ЦСКА ще играе срещу Славия, ние не отиваме да гледаме Славия или Лудогорец, а отиваме да подкрепяме ЦСКА. Заедно ще минем през тази трудност. Важното е че намирахме собственик, който има визия за развитието на отбора”, допълни Миро Василев от „Animals”.

 

„ЦСКА продължава съществуването си, нищо че е във В група. Не искахме обединения и сливания, защото 100 години после ще ни се натяква. А тези, които казаха, че на всяка цена трябва отборът да е в А група, сега трябва да го подкрепят и във В”, добави той.

 

И тримата се обединиха около мнението, че вечното дерби с Левски няма да липсва много на „червените”, заради големия брой победи над „сините” пред последните две години.

 

„На мачовете на ЦСКА ще има повече публика отколкото на мачовете в А група. Ще ни липсва вечното дерби, но не много защото ги бихме много, може да търсят реванш и за това да им липсва. Когато ние отидем в Б група, а те във В пак ще се разминем”, каза Василев.

 

На въпрос дали другият голям дразнител – Лудогорец – също ще липсва, те отговориха така:

 

„Какво да ни липсва, това е изкуствен отбор. Да, силен отбор, наляха се много пари. Няма да ни липсват кошмарните условия на стадиона в Разград. Тези за гостуващите фенове. Събуват ни обувките, карат ни да ходим боси по някакви ливади. Европейци са, ама не съвсем. Там е буквално клетка. Подходиха грешно към нас още в онзи мач, където беше за титлата и бяха докарали техните стюарди и биячи. Оттогава се насложи напрежението”.
 

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки