Официално представеният Фелипе Да Коща: В Левски, когато кажат нещо - става, за разлика от ЦСКА

Ръководството на Левски представи скандалното ново попълнение на тима Фелипе Да Коща, който дойде, след като разтрогна с ЦСКА. В залата за пресконференции на „Герена” Да Коща говори пред медиите на португалски и позира с новата синя фланелка с номер 70, която смени с червената.

Официално представеният Фелипе Да Коща: В Левски, когато кажат нещо - става, за разлика от ЦСКА

Ръководството на Левски представи скандалното ново попълнение на тима Фелипе Да Коща, който дойде, след като разтрогна с ЦСКА. В залата за пресконференции на „Герена” Да Коща говори пред медиите на португалски и позира с новата синя фланелка с номер 70, която смени с червената.

„Направи ми впечатление, че когато в Левски се каже нещо то се прави за разлика от предишния ми отбор, което е много хубаво”, бяха един от първите думи на португалеца.

„Желанието ми е да се задържа В Левски. Да докажа на привържениците, на себе си и на хората, които са ми възложили това доверие, моите способности. Разликата между организацията в Левски и останалите клубове е много голяма. Проблемът с предишните ми клубове беше, че те не бяха коректни с мен”, заяви Да Коща.

Запитан къде се чувства по-добре португалецът отговори уклончиво. „Още е прекалено рано да правя такова сравнение, наистина бях приет много добре, но не се познавам чак толкова добре с момчетата от Левски. В ЦСКА също не мога да се оплача от отношението - там също имах добри приятели и все още имам такива”, заяви бившият играч на „червените”.

„Не очаквам да имам проблеми с привържениците на „червените”. Винаги е имало взаимно уважение от двете страни и феновете са наясно защо е напуснах ЦСКА”, спокоен бе Да Коща.

Футболистът добави, че се надява да оправдае очакванията на Даниел Боримиров и спортно-техническото ръководство и го радва конкуренцията.

„Това, че има конкуренция, говори много добре за отбора. Това е страхотно и за треньорите, защото могат да избират. Не се притеснявам, защото съм уверен в качествата си и ако покажа това, което мога, ще играя в отбора”, обясни играчът.

Той обяви, че е имал и предложения от други отбори в чужбина. „Щом оставам - значи ми харесва животът тук. Когато моят мениджър ми каза, че има интерес от страна на Левски към мен, аз прекъснах веднага всички контакти с други отброи”, заяви уверено Да Коща.

Португалецът каза още, че не е имал контакти с Емил Костадинов по трансфера с Левски, а си е говорил с него само за играта му.

Да Коща каза няколко думи и за проблемите си в Лийдс, където почти не игра. „Първо имах чисто организационни проблеми с моята жълта карта. Не разбрах защо в Лийдс не успяха да ме картотекират навреме. След това имах медицински проблеми. По-късно от лекарския щаб ми казаха, че съм готов и ме пускаха няколко пъти невъзстановен което утежни положението ми. Това бе недопустимо”, каза Да Коща.

Целият видеоматериал от представянето на Да Коща можете да видите тук

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки