Официално представеният Фелипе Да Коща: В Левски, когато кажат нещо - става, за разлика от ЦСКА

Ръководството на Левски представи скандалното ново попълнение на тима Фелипе Да Коща, който дойде, след като разтрогна с ЦСКА. В залата за пресконференции на „Герена” Да Коща говори пред медиите на португалски и позира с новата синя фланелка с номер 70, която смени с червената.

Официално представеният Фелипе Да Коща: В Левски, когато кажат нещо - става, за разлика от ЦСКА

Ръководството на Левски представи скандалното ново попълнение на тима Фелипе Да Коща, който дойде, след като разтрогна с ЦСКА. В залата за пресконференции на „Герена” Да Коща говори пред медиите на португалски и позира с новата синя фланелка с номер 70, която смени с червената.

„Направи ми впечатление, че когато в Левски се каже нещо то се прави за разлика от предишния ми отбор, което е много хубаво”, бяха един от първите думи на португалеца.

„Желанието ми е да се задържа В Левски. Да докажа на привържениците, на себе си и на хората, които са ми възложили това доверие, моите способности. Разликата между организацията в Левски и останалите клубове е много голяма. Проблемът с предишните ми клубове беше, че те не бяха коректни с мен”, заяви Да Коща.

Запитан къде се чувства по-добре португалецът отговори уклончиво. „Още е прекалено рано да правя такова сравнение, наистина бях приет много добре, но не се познавам чак толкова добре с момчетата от Левски. В ЦСКА също не мога да се оплача от отношението - там също имах добри приятели и все още имам такива”, заяви бившият играч на „червените”.

„Не очаквам да имам проблеми с привържениците на „червените”. Винаги е имало взаимно уважение от двете страни и феновете са наясно защо е напуснах ЦСКА”, спокоен бе Да Коща.

Футболистът добави, че се надява да оправдае очакванията на Даниел Боримиров и спортно-техническото ръководство и го радва конкуренцията.

„Това, че има конкуренция, говори много добре за отбора. Това е страхотно и за треньорите, защото могат да избират. Не се притеснявам, защото съм уверен в качествата си и ако покажа това, което мога, ще играя в отбора”, обясни играчът.

Той обяви, че е имал и предложения от други отбори в чужбина. „Щом оставам - значи ми харесва животът тук. Когато моят мениджър ми каза, че има интерес от страна на Левски към мен, аз прекъснах веднага всички контакти с други отброи”, заяви уверено Да Коща.

Португалецът каза още, че не е имал контакти с Емил Костадинов по трансфера с Левски, а си е говорил с него само за играта му.

Да Коща каза няколко думи и за проблемите си в Лийдс, където почти не игра. „Първо имах чисто организационни проблеми с моята жълта карта. Не разбрах защо в Лийдс не успяха да ме картотекират навреме. След това имах медицински проблеми. По-късно от лекарския щаб ми казаха, че съм готов и ме пускаха няколко пъти невъзстановен което утежни положението ми. Това бе недопустимо”, каза Да Коща.

Целият видеоматериал от представянето на Да Коща можете да видите тук

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки