Повече от 1000 бултраси ще викат за Ботев в Добрич

Припомняме, че съботният мач Добруджа - Ботев Пд ще бъде следен на живо от Novsport.com

Повече от 1000 бултраси ще викат за Ботев в Добрич

Повече от 1000 привърженици на Ботев Пловдив ще подкрепят любимците си в мача с Добруджа от първия кръг на Източната "Б” група, научи кореспондент на Novsport.com.

Към момента за пътуването до Добрич са се записали 98 души, но се очаква около 1000 да пътуват с автомобилите си в деня на срещата. Срещата ще бъде официален дебют за новия наставник на „канарчетата” Петър Хубчев, който взе 19 футболисти за срещата, от които един ще отпадне в часовете преди двубоя.

Ето и разширения състав на „Ботев” Пловдив:

Армен Амбарцумян, Илия Николов, Емил Аргиров, Васил Василев, Костадин Гаджалов, Николай Димитров, Ангел Рахов, Ивайло Димитров, Владимир Байрев, Димитър Байрев, Васил Гуджев, Светослав Асенов, Тодор Неделев, Йордан Христов, Александър Александров, Тодор Тимонов, Петър Атанасов, Даниел Божков, Атанас Курдов;

Спортно-техническият щаб и футболистите тръгват за Добрич в 7.30 часа в петък от стадион „Христо Ботев”. За следобед е предвидена тренировка на помощния терен на стадион „Дружба”, а всички в клуба са настроени за победа, с която да зарадват благодетеля на клуба Цветан Василев, който днес празнува рожден ден.

Припомняме, че съботният мач Добруджа - Ботев Пд от 18:00 ч ще бъде следен на живо в Novsport.com минута по минута!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки