Дрифт шоу пак разтърси София

Над 10 000 изгледаха шоуто с миризма на бензин и изтъркани гуми

Дрифт шоу пак разтърси София
Уникалното по рода си дрифтшоу The Mall Drift Night 2 надмина и най-високите очаквания на феновете. Паркингът на столичен мол се оказа тесен за всичките зрители, които искаха да вкусят магията на високите скорости, миризмата на бензин и изтъркани гуми. Над 10 000 фенове на първокачествения адреналин бяха заели местата си около огражденията. Стотици стояха по прозорците на близките кооперации и балконите на търговския център, предназначени за посетителите на местните ресторанти.

Елитът на дрифтърите ни имаше голямата отговорност и в същото време удоволствие да забавлява хилядите в топлата юлска вечер. Деветимата пилоти, всеки, от които медалист от национални и международни шампионати, се впуснаха в неравната битка със съпротивлението и според всички - успяха да я спечелят.

Първи на импровизираната писта излезе Красимир Стефанов. Той и неговото BMW E30 подгряха до неузнаваемост жадните за емоции фенове.След това в облаците дим се "изгуби" Стефан Петров със своя Nissan 200SX S13.

Павлин Пенев и неговото BMW E30 довършиха от емоции зажаднелите за изживявания посетители. Много атрактивни бяха Тодор Дунев и Владимир Николов. Заради проблем с колата си Дунев трябваше да кара тази на Николов. Двамата си размениха ролите на пилот и навигатор и обраха овациите на публиката.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки