Дучето: Не стигат рейсове от наплив, ще бъдем 10 пъти повече от феновете на Левски в Търнава (аудио)

Правим всичко възможно да няма върнат фен, заяви шефът на фенклуба на ЦСКА

Дучето: Не стигат рейсове от наплив, ще бъдем 10 пъти повече от феновете на Левски в Търнава (аудио)

Шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов (Дучето) заяви в интервю за Novsport.com, че напливът от фенове на „червените”, които желаят да гледат плейофния двубой със Стяуа от Лига Европа, е толкова голям, че в момента дори не достигат автобуси.
 

„Предлагам да говорим за организацията утре, тъй като за момента не достигат автобуси. Едва когато успея да подсигуря транспорт за всички хора, които са заявили желание да посетят мача, мога да дам по-пространно изявление. На този етап е достатъчно да се знае, че ЦСКА ще се чувства като домакински отбор в Клуж. Очаквам около 10 пъти повече фенове, отколкото онези, които бяха в Търнава”, заяви Дучето.
 
Той сподели, че ще има и привърженици, които ще пътуват отделно от организираните групи с личен транспорт. Относно маршрутите, които ще изберат феновете и самата организация, той коментира:
 
„ За хората от Шабла, Каварна и Варна маршрутът е през Дуранкулак. Тези от Дулово, Генерал Тошево, Тутракан и Силистра ще пътуват през Кардам. За фенклуба от Добрич, заедно с момчетата от Шумен, Разград и Търговище, Търново, Плевен, Бяла и Русе- предпочитан маршрут е през Дунав мост. За тези от Благоевград, Пловдив, Харманли, Хасково, София, Кюстендил, Лом, Видин, Враца, Козлодуй, Оряхово, през Брегово и Калотина. В петък имаше среща между представители на фенклуба на ЦСКА с генералния секретар на МВР, представители от гранична и охранителна полиция. На нея бяха уточнени всички детайли, но на този етап съм силно притеснен от факта, че не ни достигат автобуси.”
 
Ангелов допълни, че привържениците ще пътуват освен с автобуси, с микробуси и коли, а екскурзията с влак отпада.
 
„Ползвам вашата трибуна, за да благодаря на изключително добрите условия, които ни бяха предоставени от БДЖ като цени и обслужване. Проявяваме разбиране и към това, което беше предложено и от румънските железници по трасето от румънската страна на Дунав Мост до Клуж.”
 
Дучето допълни, че се прави всичко възможно да има и резервен автобус, но на този етап предпочита да не влиза в повече конкретика, тъй като не достигат рейсове.
 
„Надявам се до утре всичко да е направено, тази вечер тръгват първите автобуси. Тези, които имат и нощувка в екскурзията, всичко е окомплектовано и направено. Досега сме се справяли, но сега е по-трудно, тъй като е активен сезон. Въпреки това се надявам, че и този път ще се справим”, завърши той. 
Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки