Левски пуска децата безплатно на дербито с Литекс

Решението бе взето след среща между клуба, НКП и тръст "Синя България"

Левски пуска децата безплатно на дербито с Литекс

След провела се среща между ПФК Левски, Националния клуб на привържениците и Тръст „Синя България” бе взето решението за предстоящия мач между Левски и Литекс лицата до 14 годишна възраст да влизат безплатно в сектор „Б” на стадион „Георги Аспарухов”, съобщава levski news.

 

Те могат да влязат само с придружител, попълнена декларация за придружител и билет с нулева стойност. Този вид пропуск ще бъде издаван само и единствено на касите на стадион „Георги Аспарухов”, които ще бъдат отворени след 14:00 часа в деня на мача. Придружителят трябва задължително да носи със себе си документ за самоличност и да попълни декларацията в два ексемпляра, които да послужат първо пред пред представител на полицията и второ пред служител на охранителната фирма на входа на сектор „Б”. Декларации ще има на място на касите и подстъпите към стадиона.

 

За да не се получава струпване пред пропусквателните пунктове, Ви призоваваме да изтеглите, разпечатате и попълните предварително документа (Може да го изтеглите от ТУК: http://levski.bg/img/dec.docx).

 

За лицата под 7 годишна възраст е необходимо единствено наличието на придружител и попълнена декларация в два екземпляра.

 

На провелата се среща между ПФК Левски, НКП и Тръста бе взето и решението за бъдещо обособяване на семеен блок в сектор „В” на стадион „Георги Аспарухов”, който да предоставя алтернатива на привържениците за посещението на среща на любимия тим.

 

Подробности около организацията и пропусквателния режим за следващия домакински мач на клуба ще бъде своевременно публикувана в следващите дни.

 

Цени на пропуските за срещата с Литекс:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 12 лв.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки