Пламен Марков пред Novsport.com: Селекцията ни е отворена, очакваме нови (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Червените" с две контроли и без официално представяне, пуснаха абонаментните карти, чакат решение от Романов и нов автобус

Пламен Марков пред Novsport.com: Селекцията ни е отворена, очакваме нови (ВИДЕО+СНИМКИ)
Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели, че все още няма яснота дали Владислав Романов ще играе на „Българска армия”. 27-годишният футболист е юноша на „червените”, но няма нито един официален мач за тях, а за последно бе част от Локомотив (София)

„Селекцията ни е отворена, очакваме нови имена, както и решението на Владислав Романов”, заяви Марков ексклузивно пред Novsport.com, след като бе част от представянето на новите екипи на ЦСКА.

„Календарът е ясен. В събота от 20:00 часа играем на „Българска армия” срещу Вихрен Сандански”, каза по време на брифинга той и допълни

„После има още две контроли, на 28-ми и на втори, които вие трябва да знаете. На втори, вероятно в Правец, ще се срещнем с Ашдод, прибирайки се от Тетевен ще играем. Най-вероятно от 18:00 часа”, коментира Марков.




Впоследствие стана ясно, че всъщност контролите на „червените” до началото на сезона са общо две – в събота срещу Вихрен от 20:00 часа и на втори август срещу Ашдод в Правец. Стана ясно още, че днес стартира продажбата на абонаментни карти за домакинските срещи на ЦСКА през сезон 2015/2016 г. 

Относно инцидента с журналист от бТВ по време на контролата с Марица:




„Вече изразихме своята позиция с писмо до бТВ. ЦСКА не може да толерира вандалски прояви към хора, изпълняващи задълженията си по време на мач на пистата. Не можем да гарантираме, че това няма да се повтори, защото за целта трябва невероятен контрол, но ще се опитаме да сведем до минимум подобни инциденти. Те са опасни за всички, включително и за децата, които гонят топката по пистите.”



Относно новия клубен автобус:

„Има поръчка за автобус, очакваме в близко време той да пристигне в България и едва тогава може да започне брандирането.”

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки