Бащата: Трябва да променим отношението и мисленето към целия процес

„Много по-решителни трябва да бъдем в заключителната фаза”, каза наставникът на Локомотив

Бащата: Трябва да променим отношението и мисленето към целия процес

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев – Бащата изрази разочарованието си след загубата от Берое с 1:2в среща от втория кръг на А група. Той изтъкна, че „смърфовете4 трябва да променят отношението си и мисленето си към целия процес.

 

„Много жалко за хората, които ни подкрепиха. Нямам претенции към футболистите, те дадоха всичко то себе си. Допуснахме много грешки през второто полувреме. Не видях този Локомотив, който искам. Трябва да променим отношението и мисленето към целия процес. Трябва да има острота в нашето нападение. През второто полувреме Берое имаше пълен контрол. Ако Оливие Боне не беше пропуснал,  можеше да вземем нещо положително от този мач. Много по-решителни трябва да бъдем в заключителната фаза”, каза наставникът на пловдивското Локо.

 

„Програмата е еднаква за всеки, нямаш право да избираш. Още не сме физически готови, за да сме физически конкурентни. Това е един дълъг процес, всеки изпитва нужда от време в България”.

 

„Още не е взето решение за американеца. Ще му дадем шанс на момчето. Имаме контакт със Стефан Велев, но няма нищо конкретно”, добави Христо Колев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки