Маркиньос и Бергонси остават резерви срещу Славия

Чакат над 4 000 зрители на "Гнездото", Славия е единственият отбор, който има шанс да остане с пълен актив след втория кръг в А група

Маркиньос и Бергонси остават резерви срещу Славия
„Ще направим всичко въз­можно да излезем победите­ли от двубоя със Славия. Вяр­вам, че можем да вземем три точки”, заяви ден преди мача треньорът на Пи­рин (Благоевград) Неделчо Матушев. Той обяви, че единствено Димитър Благов продължава да лекува стара травма и пак ще остане извън групата.

"Очакванията ми са като за всеки мач. Пирин да побежда­ва, да се представя по най-добрия начин, да радва хора­та. Отборът го изграждаме в движение и трябва време. Има какво още да се желае. Да се надяваме, че в понеделник ще се поздравим с победа", ка­за наставникът на „орлетата”, цитиран от "Тема спорт".

Бразилците Маркиньос и Бергонси няма да започнат титуляри в двубоя със Славия, категоричен бе Матушев.

"От двамата има какво още да се желае. Те са изоста­нали физически, стараем се всеки ден да  подобряваме формата им и с времето да помагат. На този етап не са готови да започнат като ти­туляри и да заиграят цял мач", допълни Матушев.

Чакаме над 4000 зрители на мача срещу Славия, , обявиха пред "Стандарт" от ръководството на Пирин. "Орлетата" посрещат "белите" днес от 21:00 часа на осветление. Привържени­ците трябва да платят 5 лева вход, за да гледат любимците си.

Според последно решение на клубната управа на тери­торията на стадион "Христо Ботев" вече ще работи само една будка за продажба на слънчоглед и минерална вода и друга търговия няма да бъде разрешена. Будката ще се стопанисва от двата фенклуба на „орлетата”, а средствата от продажбите ще оти­ват за подпомагане дейност­та на двете фенфракции.

Пирин (Бл) – Славия
21:00, ст. „Христо Ботев”, Благоевград

Вероятни състави:

Пирин: Костов – Б. Дяков, Дюлгеров, Виячки, Башлиев, А. Костадинов, Наков, Карапетров, Тасев, Хаджииванов, Тошев
Треньор: Неделчо Матушев

Славия: Петков – Пашов, Ж. Атанасов, Пиргов, Диего, Мбарга, Стоев, П. Атанасов, Карабельов, Манзоро, Ив. Димитров
Треньор: Иван Колев

Съдия: Георги Кабаков

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки