Пламен Марков: ЦСКА няма интерес да играе и гостуванията си на „Армията”

Идеята на новото дружество ЦСКА е да продължи дейността на сегашния ЦСКА, обяви спортно-техническият директор

Пламен Марков: ЦСКА няма интерес да играе и гостуванията си на „Армията”
Спортно-техническият директор на ЦСКА Пламен Марков се надява да не се стига до ситуация, в която „червените” да играят и гостуванията си на „Българска армия” от съображения за сигурност. Такъв вариант има, ако някои от съперниците на ЦСКА в Югозападната „В” група не могат да гарантират сигурността по трибуните на своите стадиони при сериозно присъствие на ултраси на ЦСКА.

„Даваме си сметка, че интересът към ЦСКА е огромен. Започваме подготовка за първия мач. Обсъждахме мерките за сигурност по време на мачовете на ЦСКА. БФС със съответните представители на клубовете представиха тези въпроси и след като има по-голяма яснота, ще разберете. Евентуално ще се стига до бъдещи решения. Не може да имаме договорки с други клубове да домакинстват на нашия стадион и едва ли ще има такива уговорки, защото нашата цел е да привличаме повече фенска маса на нашите гостувания. Нямаме никакъв интерес гостуванията ни да се проведат на „Българска армия”, заяви Марков след тегленето на жребия за „В” група, който отреди ЦСКА да започне с домакинство на Струмска слава (Радомир).

„Вярвам, че ЦСКА ще започне много силно в началото на първенството. Имаме нужда от силни игри с победи, зад а заеме лидерска позиция, да завърши на първо място, каквато е целта”, заяви Пламен Марков.

Той призна, че идеята на създаването на ново дружество ЦСКА е да наследи историята, успехите и всички постижения на сегашния ЦСКА.

„Нека да има ново дружество ЦСКА и тогава ще коментираме. Идеята е след като бъде формирано това дружество да се стигне до продължение на дейността на ЦСКА”.

Селекцията още не е приключила.

„Отборът тази сутрин замина за Тетевен, това е поредна част от подготовката. Селекцията е въпрос, който не е приключил, стремим се да привлечем още няколко играчи”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки