Колумбийска страст за Атлетико Мадрид (СНИМКИ)

Андреа Ринкон се запознава с фаворита си Джаксън Мартинес в реклама на мобилен оператор

Колумбийска страст за Атлетико Мадрид (СНИМКИ)
Нейното истинс­ко име е Андреа Ринкон Еспада, но също така е много популярна и с проз­вището си Селен Спайс. Тя е много, известен модел, тв, водеща и диджей в родината си Ко­лумбия, а също така в Мексико и САЩ, където съ­що е участвала втелевизионни про­дукции и риалити формати.

Като пове­чето колумбийци и тя е силно запалена по футбола. За разли­ка от повечето си сънарод­ници, които се прехласват по Радамел Фалкао и Хамес Родригес, тя е фенка на Джаксън Mapтинес. Андреа лич­но се поз­нава с не­го, като те се засичат на снимки­те на рекламен клип на мобилен! оператор, правени в  Бразилия миналото лято.

Андреа следи от­давна кариерата на Джаксън и когато той премина в Атлетико Мадрид и бе офици­ално представен преди няколко дни, тя му пожела късмет и много голове за ти­ма от стадион „Висенте Калдерон".

Андреа е родена на 15 август 1986 гоина в Кали, Колумбия. Кариерата на Ринкон като модел за­почва още когато е на 13 години. Тя се изя­вява в няколко модни аген­ции в родния ѝ град. Роди­тели­те на Андреа се разде­лят, ко­гато тя е още много малка и майка ѝ е тази, която я подкрепя безре­зервно в ней­ните начинания . През 2005 година  Ринкон пе­чели  кон­курса   „Най-добро дупе на Ко­лумбия" и от тога­ва става много из­вестна в родината си, а и в цяла Ла­тинска Америка. Прозвището ѝ Селена Спайс се появява първоначално само в САЩ, където тя е представена стова име в мъжко списание, за което прави го­ла фотосесия След това обаче прозвището ѝ добива голяма популярност и тя започва се изявява с него. По-къс­но, когато прави свой собствен сайт и качва на него не чак толкова разго­лени фотоси, а по-скоро чувствени и романтични снимки, връща истинското си име Андреа Рин­кон. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки