Везалов ще играе в Банско

28-годишният защитник Димитър Везалов проведе лятната си подготовка с мъжкия отбор на ПФК Банско

Везалов ще играе в Банско
28-годишният защитник Димитър Везалов проведе лятната си подготовка с мъжкия отбор на ПФК Банско. Уговорката му с треньорския щаб и ръководството на клуба от курортния град бе, че ако не си намери подходящ отбор, ще облече фланелката на родния си клуб. Изпълнителният директор на ПФК Банско сподели, че разговорите са финализирани от дветe страни. Стигнато е вече до подписване на едногодишен договор и при това положение Везалов ще бъде картотекиран пред БФС за да вземе участие в мача от 2-рия кръг от първенството на Б група срещу тима от Поморие на стадион Свети Петър. До два дни ще има яснота и за другия трениращ с фланелката на Банско футболист Васил Панайотов. 
 
"Много се радвам, че Димитър Везалов, един опитен футболист, склони да играе в нашия отбор. Той е роден в Банско и бе приет радушно от спoртната общественост в курортния град. Надявам се още в събота да се отчете по достоен начин на стадион Свети Петър в дебютния си мач с фланелката на нашия тим срещу отбора на Поморие. По необясними причини загубихме първия си мач в Созопол. Нашите момчета показаха много слаба игра, най-вече през първото полувреме. Основният ни футболист Янислав Иванов игра с пукната глава през целия мач. Имахме добри шансове за отбелязване на голове през второто полувреме но Боби Хазуров, Янислав Иванов и Атанас Чепилов направиха непростими пропуски срещу вратаря на Созопол. При две груби грешки ни отбелязаха две попадения, ние върнахме само едно и така се стигна до първата загуба в настоящото първенство. Направихме обстоен разбор на този нелепо загубен мач и получихме уверението на всички наши футболисти, че ще изглеждаме по съвсем друг начин в първия си домакински мач в събота срeщу отбора на Поморие", сподели Константин Мирчев от треньорския щаб на ПФК Банско. 
 

Димитър Везалов, новият футболист на Банско, е роден на 13 април 1987 година в Банско. На 17-годишна възраст дебютира с фланелката на Марек в А група. След това е бил състезател в отборите на Свиленград -1921, Монтана, отново в Свиленград-1921, Любимец-2007, Берое, Левски София, Ботев Пловдив и Славия. 

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки