Марадона потвърди намерението си да участва в изборите за президент на ФИФА

Диего Марадона потвърди намерението си да се кандидатира за президент на ФИФА

Марадона потвърди намерението си да участва в изборите за президент на ФИФА
Диего Марадона потвърди намерението си да се кандидатира за президент на ФИФА. Диего Марадона потвърди намерението си да се кандидатира за президент на ФИФА. Легендарният аржентинец направи видеообръщение в социалните мрежи, в което говори за смъртта на баща си и бъдещите си планове. 
 
"Никой не знае какво чувствам след смъртта на баща ми. Не съм депресиран. Не съм ядосан на аржентинците или на света. Просто нося тъгата на син, който е благодарен на своя баща. Искам да кажа на всички аржентинци, че съм силен и твърд и имам огромна подкрепа. Когато се върна, ще се върна за всичко. Ще се върна на работа, ще се върна в борбата за ФИФА и най-вече ще се върна при моето семейство, което страда заедно с мен. Не изпитвам реваншистки настроения. Искам да направя промени. Стига корупция, стига варварщина", каза Марадона. 
 

Марадона е един от яростните критици на настоящия президент на централата Сеп Блатер, който подаде оставка през май заради грандиозния корупционен скандал, разтърсил ФИФА. Изборите за нов президент на футболната централа ще се проведат на 26 февруари 2016 година, а до тази дата Блатер ще изпълнява задълженията си на поста. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки