Дунав пуска предварително билети за мача с Литекс 2, подновява кампанията за абонаментни карти

Вече е в ход предварителната продажба на билети за първото домакинство на "Дунав" от първенството на "Б" група за сезон 2015/2016.

Дунав пуска предварително билети за мача с Литекс 2, подновява кампанията за абонаментни карти
Вече е в ход предварителната продажба на билети за първото домакинство на "Дунав" от първенството на "Б" група за сезон 2015/2016. 
 
Както вече съобщихме, "драконите" стартираха кампанията със заслужен успех с 3:2 на "Лудогорец Арена" срещу втория отбор на шампиона на България от Разград, в чиито редици бе и националът Михаил Александров. В близкия град дунавци бяха подкрепени и от част от най-гласовитите си фенове, които ги накараха да се чувстват като домакини.

Ядрото на привържениците на "небесно синия" отбор дава заявка за нова сериозна подкрепа и на 1 август, събота, от 18 ч., когато в мач от втория кръг от шампионата на втория ешелон момчетата на Веселин Великов посрещат втория отбор на "Литекс" на Градския стадион в Русе. 

От ръководството на клуба заявиха, че се надяват на още по-сериозна подкрепа, която да вдъхнови отбора за нови успехи по пътя му към утвърждаване на все по-високи места в родния професионален футбол. За целта и предварителната продажба на билетите за срещата с "Литекс 2" стартира от днес, 29 юли. Всеки, който желае да избегне опашките в последния момент на касите на стадиона, може да намери пропуските в магазини "Фастмаркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 или ул. "Плиска" 94. Цената е 3 лева, като билетът ще бъде под формата на фискален бон, според влезлите в сила нови разпореждания на НАП.
 
Наред с това се подновява и кампанията за абонаментните карти. Те могат да бъдат намерени също в магазините на "Фастмаркет". Картите важат за домакинските мачове от първенството и турнира за Купата на България за целия сезон 2015/2016. Цената им е 45 лева, като освен посещения на футболни срещи, те дават право и на ексклузивни отстъпки в редица търговски обекти в града. Феновете, които са си закупили абонаментни карти в началото на 2015 г. пък получават бонус от клубното ръководство и ще могат да ги ползват до края на сезон 2015/2016.


Повече информация за абонаментната кампания и отстъпките, с които се ползват притежателите на картите, може да бъде намерена на сайта FCDunav.eu. 

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки