БФС пише на МВР заради ЦСКА

4000 лева минимум за охрана на мач

БФС пише на МВР заради ЦСКА
БФС ще изпрати официално писмо до главния секретар на МВР заради мачовете на ЦСКА от Югозападната „В" група, пише "24 часа". Срещите предизвикват огромен интерес и се очаква да има проблеми на стадионите от аматьорския ни футбол.
 
Минимум 4000 лева ще излезе охраната на подобен мач. Това не е по силите на повечето отбори. Някои обаче правят сметка да избият разхода с приходите от билети, но това е доста разтегливо понятие.
 
Полицията вече е била на среща в зоналния съвет, но нямало право да отстъпи от тарифите, които били еднакви за елита и за аматьорите. Повечето мачове обаче се разминаваха до момента само с няколко униформени и завършваха без проблем.
 
През следващата седмица БФС ще направи оглед на стадион „Георги Бенковски", където „Чико" (Бяга) и „Балкан" (Варвара) смятат да приемат „червените".
 
Теренът е в добро състояние, защото в областния център почти не се е играло футбол през последните години.
 
Общината в Брацигово била категорична, че няма да даде стадиона си за мач с ЦСКА. Съоръжението е уникално, като бе направено с помощта на ЕС.

Хора от отдела за борба със спортното хулиганство присъстваха на тегленето на жребия за Югозападната „В" група.
 
Почти сигурно е, че и мачът от втория кръг на първенството срещу „Септември" ще бъде на „Българска армия". Дотогава няма да е готово всичко на стадиона в Драгалевци, където ще играе възстановеният отбор, който взе мястото на „Конелиано" (Герман) в трета дивизия.
 
Ботев (Ихтиман) пита за „Надежда”
 
От ихтиманския „Ботев" имат идея да играят домакинството си от 4-ия кръг на Югозападната „В" група срещу ЦСКА на стадион „Локомотив" в „Надежда".
 
Очаква се да бъдат проведени преговори с новите собственици на „железничарския" клуб за мача, който е на 30 август от 18 ч. В същия кръг „Локо" гостува на „Струмска слава".
 
„ Ботев" търси вариант за домакинство извън Ихтиман на мача срещу „червените" заради ограничения  капацитет  на стадиона си. Той е за 3400 зрители и няма обособен сектор за гости. Близостта със София и интересът към ЦСКА въпреки пропадането му до „В" група със сигурност биха накарали много „армейски" запалянковци да пропътуват разстоянието.
 

„Ботев" вече изигра един мач в „Надежда". В първата си лятна контрола новият тим на домакините победи с 2:0 гостите от Ихтиман. За „Локо" се разписаха юношата на клуба Младен Стоев и бившият играч на столичани Румен Рангелов.  

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки