Бербатов призна: Има хора, които трябва да си тръгнат от БФС, Лечков води групата (видео+аудио)

За какво да се връщам в отбора? Да се върна, да направя един слаб мач и да почнат да ме псуват, попита Бербо

Бербатов призна: Има хора, които трябва да си тръгнат от БФС, Лечков води групата (видео+аудио)
Димитър Бербатов, който вече напусна националния отбор на България, разкри каква е причината повече да не носи фланелката на родината. Той призна, че злобата на хората и постоянните критики на Йордан Лечков и компания към националите са го накарали да напусне. Той каза, че няма забележки към президента на БФС Борислав Михайлов.

„Има хора които трябва да си тръгнат от футболния съюз. Лечков води групата.”, призна Бербатов пред репортер на Novsport.com и разкри причината да си тръгне от националния отбор: “Всичко с времето си. За какво да се връщам в отбора? Да се върна, да направя един слаб мач и да почнат да ме псуват?”, попита Бербо чакащите го журналисти.

"Има хора, които трябва да си тръгнат от футболния съюз, за да стане хубаво за всички. Само хубави неща съм видял от президента до момента, с него има други хора, които никой не ги харесва, не ги обича. Лечков води групата. Не може постоянно да критикуваш собствения си отбор.", бяха точните думи на нападателя на Манчестър Юнайтед след загубата на България с 0:3 от Англия в евроквалификация.

"Аз не мога да помогна в момента, дори и да играя. Аз сега и в клубния си отбор даже не играя. Не е приятно, че не играя. При положение, че треньорът ми е казал, че ще разичта на мен, и го повтаря пред медиите, аз трябва да му вярвам", сподели той за своята тежка ситуация на "Олд Трафорд".

„Аз съм бил вътре в отбора, няма от какво да се страхувам, не може постоянно да се критикува. Пич, ти видя ли Марадона в нашия отбор? Няма ярки звезди, само ако се държим като отбор можем да направим нещо”, заяви звездата на Манчестър Юнайтед пред националния стадион „Васил Левски”.

„Моята е лесна, не ме мислете, каквото съм мислел, постигнал съм го. Сега младите трябва да се докажат. Всички имаме желание националният да върви напред, чух, че Матеус бил казал, че хората живеят с илюзията, че това е отборът от 1994 година. Не, това е друг отбор. Аз съм такъв човек, че когато ми изопачават думите и се пишат такива работи няма да говоря.”, каза Бербатов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки