Хубчев подкрепя хореографиите на феновете

Футболистите и треньорите на представителния тим на „Берое“ се включиха и подкрепиха инициативата на СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора” за набиране на средства за хореографии и продажба на членски карти

Хубчев подкрепя хореографиите на феновете

Футболистите и треньорите на представителния тим на „Берое“ се включиха и подкрепиха инициативата на СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора” за набиране на средства за хореографии и продажба на членски карти. Част от играчите, старши треньорът Петър Хубчев и кондиционният специалист Пламен Липенски позираха с новата членска карта за сезон 2015/16 г. на А група. 

Организираните привърженици благодариха сърдечно на своите любимци, както и на всички, които подпомагат дейносттта им. Освен това  СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора” информира всички привърженици на Берое, че Сдружението има открита следната банкова сметка:
 
Титуляр – СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора”
IBAN: BG09FINV91502016488053 BIC: FINVBGSF – Разплащателна сметка BGN
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД
 
Ще бъдем благодарни на всички физически и юридически лица, които имат възможност да направят дарение към Национален фенклуб Берое. За основание посочвайте „Дарение НФК Берое”, се казва в изявлението на привържениците.

Събраните средства от дарителската кампания ще бъдат използвани за предстоящи хореографии по време на футболните двубои на „Берое”.
 
Дарения може да правите и в следните обекти, които разполагат с касички за дарение, специално предназначени за тази цел. Ще разпознаете касичките по емблемата на Национален фенклуб Берое, която се намира върху тях.
 
Магазин за хранителни стоки „Алекс 2” – Стара Загора, ул. Отец Паисий 173
 
Фото „Елит” – Стара Загора, ул. Христо Ботев 80 (под банка ДСК)
 
Ресторант „При адмирала” – Стара Загора, ул. Захарий Княжески 75
 
Супермаркет „Жабките” – Стара Загора, ул. Августа Траяна 22
 
Кулинарен магазин „Жабките” – Стара Загора, ул. Августа Траяна 22
 
Магазин за риба – Стара Загора, ул. Цар Симеон Велики 17
 
Магазин за хранителни стоки – Стара Загора, ул. Патриарх Евтимий 13А
 
Офис–магазин на НФК БЕРОЕ – Стара Загора, ул. Захарий Княжески 81А
 
Домакинските мачове на Берое, непосредствено след входовете.

Желаещи да се присъединят към тази инициатива и да се снабдят с дарителска касичка, която да сложат в търговски или друг тип обект, могат да се свържат с ръководството на Сдружението или на телефон 0898880559 – Александър Павлов

Напомняме, че в продажба са фенските абонаментни карти за вход на стадион „Берое” (важи за всички домакински срещи на Берое през сезона, както и тези за Купата на България, които ще се проведат на стадион „Берое”), както и карта за членство в НФК БЕРОЕ. Цената на картите съответно e 60 лв. за картата за вход и 12/14 лева за членската карта на фенклуба. Двете карти могат да бъдат закупени само в Офис-магазина на НФК Берое (зад Съда). Приходите от продажбата на двата вида карти също спомагат за събиране на средства, които да бъдат използвани за хореографии.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки