Сензациите в пресата: Скандално! Ганчев затрива истинския ЦСКА

И още: "Берое умува за халф от Португалия", "В Разград затриват пореден национал", "Левски финализира още две партньорства"

Сензациите в пресата: Скандално! Ганчев затрива истинския ЦСКА

Сензациите в българските спортни издания от днес, събота, 1-и август, 2015 година:

 

"Меридиан мач": Скандално! Ганчев затрива истинския ЦСКА

 

Гриша Ганчев иска да затрие истинския ЦСКА! Скандалното деяние на бизнесмена от село Микре излезе на бял свят, след като изпълнителният директор на „червените" Александър Тодоров е внесъл молба, с която иска клубът да бъде обявен в несъстоятелност. Документът е депозиран в Софийски градски съд.

 

Това означава, че дните на истинския ЦСКА са преброени и съвсем скоро клубът ще обяви фалит. Автоматично титлите, евроус-пехите и цялата история отиват в тоалетната.

 

"Тема спорт": Левски финализира още две партньорства

  

След като подписа официален договор с "Виваком", ръководството на Левски се надява да финализира в близките дни преговорите с още две компании, които да подпомагат финансово клуба. Засега от „Герена" пазят имената на фирмите в тайна. Очаква се контрактите с тях да бъдат сключени преди Общото събрание на клуба, което ще се проведе или в края на месец август, или в първите дни на месец септември. Тогава трябва да стане и официално смяната на собствеността на клуба. Както е известно, дългогодишният собственик Тодор Батков се оттегли от „сините“ и прехвърли акциите си (98% от тези на Левски) на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов.

 

С дялове от клуба обаче може да се сдобие и "Виваком". Твърди се, че компанията ще налива между 5,5 и 6 милиона лева в Левски на година. Сумата обаче предстои да бъде официално обявена.

 

"Тема спорт": Берое умува за халф от Португалия

 

Селекцията на Берое не е приключила окончателно и това на няколко пъти бе потвърдено лично от наставника Петър Хубчев, разбра „Тема спорт“.

 

Беройци все още не са се отказали от идеята да привлекат атакуващ халф и ако такъв бъде взет, той най-вероятно ще е от Португалия.

 

В Стара Загора вече тестваха двама състезатели на тази позиция това лято. Те се разминаха със словенеца Дамян Трифкович по финансови съображения. След него дойде и португалецът Мигел Педро, но и той не стигна до контракт с вицешампионите. Не е изключено обаче те да потърсят услугите на друг негов сънародник. За подкрепление в Берое е сочен и бившият халф на Локомотив (София) и ЦСКА Емил Гъргоров. Той е желан още от пловдивския Ботев и Черно море, а личното му желание е да продължи кариерата си зад граници и едва при провал на тази опция да разгледа предложенията от тукашните клубове, което прави идването му в Берое малко вероятно.

 

"7 дни спорт": В Разград затриват пореден национал

 

В Лудогорец решиха да се подиграват с още един национал, след като вчера към втория отбор беше пратен и централният защитник Александър Александров. 29-годишният бранител, който беше несменяем титуляр до миналата седмица и е сред избраниците на националния селекционер, сега е пратен да рита за дубъла в "Б" група, който гостува на Пирин (Разлог) утре.

 

Както е известно, преди седмица от Разград пратиха и друг национал във втория си отбор - Мишо Александров игра срещу Дунав.

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки