Стоев: Абсурдно е да се говори за титла, трябва да си с розови очила

"Форсирахме възстановяването на Бедоя и Белаид"

Стоев: Абсурдно е да се говори за титла, трябва да си с розови очила

Треньорът на Левски Стойчо Стоев похвали футболистите на тима за положеното старание, въпреки че "сините" загубиха с 0:2 гостуването си на Лудогорец. "Трудно е. Почнах с 4 юноши и завърших със 7, и се стараха момчетата. Наистина, липсва им на повечето футболиси рутина и опит, да знаят кога да задържат, кога да играят. Нормално е, млади момчета са. Доволен съм че се стараят. На този етап даже прехвърлят възможностите, които имат. Опитват се да правят всичко възможно да изглежда добре отборът. В никакъв случай няма да принизя техните добри прояви този мач. Това е в момента ,стараем се, оправдавам момчетата."

"Какъв е бюджетът на Лудогорец, какъв е нашият. Не може да вземем футболист за 6000 евро. При нашата ситуация, всичко е за адмирации. Не може да говорим за титли, това са абсурдни неща, трябва да си с розови очила. По-добре да направим отбор след година, отколкото средняшки отбор за 3-4 месеца."

"Определено след гола, който получихме от статично положение, отборът се отвори. Лошото е, че като нямаме нападател и стигаме до една зона, и се чудим какво да правим. Не може да контролираме достатъчно топката, по обясними причини, това е проблемът."

"Има си законови рамки, предполагам,  че другата седмица на единия ще дойде тази прословута карта. Имаме нужда от външни халфове, нямаме средства и това ни затруднява", заяви Стоев за очакваните жълти карти на Атанас Курдов и Омар Диаби.

"При нас всичко стана форсирано, при Мигел Бедоя  очаквах, че до средата на август да се включи в  отбора. Форсирахме включването на Белаид, но все и двамата още не са във форма. Георги Костадинов  е на инжекции, той ми даде знак че има сериозна болка."

"Твърде рано е да говорим накъде вървим, не може да се говори за прогнози след 3-ия кръг", завърши специалистът.


 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки