Йоргачевич обясни защо се е развикал на играчите на стената

„Дойдохме да пробваме да постигнем един добър резултат”, коментира сръбският вратар на Левски Боян Йоргачевич след загубата в Разград (0:2).

Йоргачевич обясни защо се е развикал на играчите на стената
„Дойдохме да пробваме да постигнем един добър резултат”, коментира сръбският вратар на Левски Боян Йоргачевич след загубата в Разград (0:2). „За жалост, не успяхме. Имахме 1-2 положения първото полувреме, второто дали е било засада, или не, ще се види. Ще направим анализ, ще си видим грешките и следващите мачове ще излезем много концентрирани и се надявам новите нападатели да бъдат картотекирани, за да имаме всички футболисти на разположение. Засега са млади момчета, мога само да ги поздравя за агресивността им”, добави вратарят. 
 
Той се надява новите нападатели Курдов и Диаби да бъдат картотекирани. Освен това посочи, че „сините” се нуждаят от още няколко попълнения. 
 
„За момента даваме 100% всички. Ако успеят да дойдат още 2-3 футболисти, да вдигнем качеството и да влезем в битката за едно от първите три места.”
 
Йоргачевич се развика на играчите пред себе си, които бяха построили неуспешната стена при първия гол на Лудогорец, дело на Марселиньо, от свободен удар.  
 
„Ако не е директен шут, футболист трябва да отиде да блокира. Не можах да видя добре къде ще мине топката. Ще работим върху това. Развиках се на млади футболисти, но в мач не гледам дали са стари или млади. Няма значения дали си Боян, или Деян. Мина мачът, гледаме напред.” 
 
В заключение вратарят каза, че в течение на сезона би трябвало да играят едни и същи защитници пред него. 
 
„Има двама централни защитници пред себе си, които са нови. Първия мач отдясно беше Сашо Александров, а отляво Белаид, после с Литекс това се промени. Сега също. Докато не се оформи отбора, ще бъде по-трудно.” 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки